Libnet.ro
UNICEF

17:45

Clubul FC Vaslui NU A PRIMIT LICENTA pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Antena3 Antena3,
Clubul FC Vaslui NU A PRIMIT LICENTA pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Clubul FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, gruparea moldoveana nefacand apel la decizia primei instante a Comisiei de licentiere a FRF, conform Mediafax. La prima instanta, pe. continuă pe Antena3

FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Clubul FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, gruparea moldoveana nefacand apel la decizia primei instante a Comisiei de licentiere a FRF, informeaza Mediafax. La prima instanta,.

U Cluj a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii I

Clubul Universitatea Cluj a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I. Oficialii clubului adelean au fost anunati de Federatia Romana de Fotbal ca din punct de vedere juridic vor putea evolua in primul esalon si in sezonul urmator. U Cluj mai trebuie sa evite retrogradarea pe cale fotbalistica, fiind in acest moment, cu 5 etape inainte de final, la 5 puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Universitatea Cluj a primit licenta pentru sezonul urmator al Ligii I

Universitatea Cluj a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, informeaza Mediafax. Oficialii clubului au fost anunati de Federatia Romana de Fotbal ca din punct de vedere juridic vor putea evolua in.

U Cluj a primit licenta pentru sezonul viitor

Echipa Universitatea Cluj si-a asigurat licenta pentru a putea evolua si in sezonul viitor al Ligii 1.

OFICIAL Doua cluburi din Liga 1 n-au primit licenta pentru sezonul viitor. Alte doua echipe au scapat de retrogradare

Viorel Duru, directorul Comisiei de Licentiere a FRF, a dezvaluit numele echipelor care nu au primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1 si, in consecinta, vor fi retrogradate in esalonul secund. intre ele se afla si FC Vaslui, fosta vicecampioana a Romaniei.

Doua cluburi de Liga 1 nu au primit licenta

Cluburile Vaslui si Corona Brasov nu au primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1, a anuntat Viorel Duru, presedintele Comisiei de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )