Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cluburile si restaurantele din Gorj pun in pericol viata clientilor. Ce au depistat pompierii in urma controalelor

Adevărul Adevărul,
Cluburile si restaurantele din Gorj pun in pericol viata clientilor. Ce au depistat pompierii in urma controalelor

Cele mai multe cluburi, pub-uri si restaurante din judetul Gorj nu respecte normele de securitate la incendiu, dupa cum arata Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj intr-un raspuns la solicitarea ziarului Adevarul. Astfel, caile de evacuare erau prea inguste, instalatiile electrice prezentau defectiuni si improvizatii, iar extinctoarele nu erau verificate. continuă pe Adevărul

Controale drastice in cluburile si restaurantele din judetul Suceava, dupa producerea tragediei din clubul Colectiv

Autoritatile locale sucevene au decis ca incepand de astazi sa fie facute verificari in cluburile si restaurantele din judet, iar cele care nu corespund normelor in vigoare vor fi inchise daca nu sunt remediate neregulile. Prefectul judetului Suceava, Constantin Harasim, a precizat ca aceste verificari sunt necesare mai ales in conditiile in care Suceava este un judet turistic, iar sezonul de iarna sta sa inceapa.

Liderul trupei Antract: Cred ca peste 70% dintre cluburile underground din Romania se vor inchide

Bobita Catusanu, liderul trupei rock Antract, a declarat luni, pentru Agerpres, ca se asteapta ca in perioada urmatoare aproximativ 70% dintre cluburile underground din Romania sa se inchida. Sunt dupa doua zile in care parca traiesc in alt film. Am patru prieteni care au murit si altii care se lupta sa supravietuiasca. ) Nu credeam sa pot trai vreodata asa ceva. ) Ma doare sufletul sa-mi vad prieteni in cosciuge, sa vad colegi in suferinta, mame care sunt efectiv socate. Cand ma uit la cladirea fabricii Pionierul si se vede bannerul cu Antract acolo, e parca ceva ireal. Acolo au murit tineri frumosi care au deschis o carte, care au venit sa guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora, spune liderul Antract.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )