Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cluj: Parada militara cu TAB-uri, aruncatoare de proiectile si MIG-uri 21 Lancer

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cluj: Parada militara cu TAB-uri, aruncatoare de proiectile si MIG-uri 21 Lancer

O parada militara la care au participat 300 de militari si 30 de mijloace de lupta, printre care TAB-uri, avioane MIG 21 Lancer, dar si aruncatoare de proiectile reactive, a avut loc, sambata, in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, pentru a marca Ziua. continuă pe Wall-Street Ro

FOTOGALERIE Avioane, elicoptere, blindate si peste 1.500 de militari din toate categoriile de forte au participat la Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 1. 500 de militari si tehnica apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza au participat sambata, 1 Decembrie, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Capitala. Potrivit estimarilor autoritatilor, la parada au asistat peste 15. 000 de persoane. Click pe imagine pentru o FOTOGALERIE de la parada.

Romanii au urmarit la Antena 3 parada militara

Romanii au ales si in acest an sa urmareasca la Antena 3 parada militara. Editia speciala realizata de Sabina Iosub si Niels Schnecker de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, a impus Antena 3 ca lider de piata, conform.

Parada militara de 1 Decembrie: Restrictii de trafic in Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Astfel, intre orele 09. 00, circulatia va fi inchisa total pe sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti, pe bd. Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti si pe bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Intra in articol pentru a vedea strazile blocate si rutele ocolitoare .

Peste 4.000 de persoane au asistat la parada militara de 1 Decembrie, la Timisoara

Peste 4. 000 de persoane au asistat la parada militara care s-a desfasurat, sambata, de Ziua Nationala, in fata Palatului Administrativ din Timisoara, unde au defilat peste 500 de militari si 80 de mijloace tehnice auto, iar trei elicoptere au survolat.

Inna a participat si ea la parada militara! Ai vazut-o?

Printre miile de romani prezenti ieri dimineata in zona Kiseleff pentru a urmari parada militara s-a aflat si Inna. Cu riscul de a crea valva in jurul prezentei sale, Inna s-a stecurat printre oameni si a urmarit manifestarea de dupa gardurile de protectie. Continue reading .

Inna a participat la parada militara de la Arcul de Triumf (FOTO)

Inna a facut sambata o surpriza celor prezenti la parada militara de la Arcul de Triumf. Cantareata a luat parte la parade, ca un cetatean obtinuit, si a avut stat chiar in primele randuri pentru a.

Ziua Nationala, in imagini. Fotografii impresionante de la parada militara din Capitala

La Multi Ani, Romania! La Multi Ani romanilor de pretutindeni! De la Alba Iulia la Bucuresti, de la Satu Mare la Constanta, toti am retrait momentul Marii Uniri. La Bucuresti, parada militara a strans 20.

Basescu va participa la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, si alte oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe azi, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

Basescu, prezent la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Update Basescu a fost primit, la parada militara, cu proteste.

Anda Adam regreta ca nu poate participa la parada militara de 1 Decembrie

Anda Adam sustine ca si-ar fi dorit ca anul acesta sa poata participa la parada militara ce va avea loc pe bulevardul Kiseleff din Bucuresti. Din pacate, artista va trebui sa onoreze doua concerte, mai intai intr-un mall din Bucuresti, la initiativa unui post de radio, si altul la Ramnicu Valcea. Continue reading .

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )