Libnet.ro
UNICEF

07:31

Ziua Nationala, in imagini. Fotografii impresionante de la parada militara din Capitala

Antena3 Antena3,
Ziua Nationala, in imagini. Fotografii impresionante de la parada militara din Capitala

La Multi Ani, Romania! La Multi Ani romanilor de pretutindeni! De la Alba Iulia la Bucuresti, de la Satu Mare la Constanta, toti am retrait momentul Marii Uniri. La Bucuresti, parada militara a strans 20. continuă pe Antena3

Reactia lui Traian Basescu dupa huiduielile de Ziua Nationala: A fost o parada frumoasa.

Presedintele Traian Basescu a plecat, sambata, de la parada militara de Ziua Nationala, dupa ce a declarat ca aceasta manifestare a fost frumoasa si dupa ce din multimea adunata la Arcul de Trimuf s-au auzit din nou strigate de protest ca Jos Basescu! Huo! si fluieraturi, potrivit Mediafax. Da. A fost frumoasa parada, a comentat presedintele Basescu, intrebat de jurnalisti, dupa incheierea defilarii de la Arcul de Triumf. Inainte de a plecat presedintele s-a salutat cu primarul general .

La parada militara din Bucuresti s-a strecurat si un participant mai putin obisnuit

La parada de la Arcul de Triumf s-a strecurat si un participant mai putin obisnuit. Un caine maidanez a defilat alaturi de militari minute intergi, prin mijlocul strazii, fara ca nimeni sa intervina. A travers.

Palatul Victoria va fi deschis pentru public de Ziua Nationala.

Programul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va incepe la ora 8,00 cu ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul Eroilor militari romani cazuti la datorie din Parcul Copilului, din Bucuresti, si se va termina cu parada militara din zona Arcului de Triumf. Guvernul intentioneaza sa organizeze Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria. Punctul culminant al manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei va fi parada militara de la ora 11. 00, la care .

Logoul Google de Ziua Nationala a Romaniei, desenat de Iasmina Maria Raceanu din Suceava.

Un desen realizat de Iasmina Maria Raceanu - eleva in clasa a VIII-a B, la Colegiul National Petru Rares din Suceava - a fost desemnat castigator al concursului Doodle 4 Google si va fi publicat pe pagina de start a Google Romania, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax. Google a anuntat joi, intr-un eveniment organizat la Bucuresti, castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Desenul Iasminei .

VIDEO Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului au participat la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, dar si ale oficialitati ale statului roman au participat sambata la parada militara de Ziua Nationala, de la Arcul de Triumf. 50 Presedintele Basescu, dupa ce a fost fluierat din nou: Parada militara a fost frumoasaUPDATE 12. 00 Parada s-a incheiat. 00 Presedintele Traian Basescu a sosit la parada. Din multime s-au auzit huiduieli.

FOTOGALERIE Avioane, elicoptere, blindate si peste 1.500 de militari din toate categoriile de forte au participat la Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 1. 500 de militari si tehnica apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza au participat sambata, 1 Decembrie, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Capitala. Potrivit estimarilor autoritatilor, la parada au asistat peste 15. 000 de persoane. Click pe imagine pentru o FOTOGALERIE de la parada.

Basescu va participa la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, si alte oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe azi, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei.

UPDATE Presedintele Basescu, premierul Ponta si alte oficialitati ale statului au participat la parada militara de Ziua Nationala. Seful statului a fost huiduit

Presedintele Traian Basescu, primul-ministru Victor Ponta, dar si ale oficialitati ale statului roman urmeaza sa participe sambata la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, de la Arcul de Triumf. 00 Parada s-a incheiat. 00 Presedintele Traian Basescu a sosit la parada. Din multime s-au auzit huiduieli. 50 La Arcul de Triumf au ajuns premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

Peste 1500 de militari si tehnica militara participa la parada de Ziua Nationala.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa sambata, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale, in piata Arcului de Triumf, potrivit Mediafax. MApN va participa la parada cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor categoriilor de forte, inclusiv aeronave de lupta si transport, fiind prezenta pentru prima data si masina blindata .

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti. Astfel, intre orele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )