Libnet.ro
UNICEF

01:06

PDL solicita Executivului mai multi bani pentru Educatie la rectificarea bugetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PDL solicita Executivului mai multi bani pentru Educatie la rectificarea bugetara

PDL solicita Executivului alocarea unor fonduri mai mari pentru Educatie la rectificarea bugetara, a anuntat ieri deputatul Raluca Turcan, vicepresedinte al formatiunii democrat-liberale. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League).

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). UPDATE: Reporterul agresat n. r. Alexandra Tanasescu) si-a scos certificat medico-legal. UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie. UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25. 000 de denari aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata.

intalnirea impresionanta dintre mai multi scafandri si un grup de balene

S-au aventurat pe apele involburate ale Californiei, insa au fost la un pas de moarte! Mai multi scafandri erau cat pe ce sa fie inghititi de vii de un grup balene. Oamenii se aflau in apa si urmareau.

Care sunt cele mai bune tari pentru a lucra.

Irlanda ofera cele mai bune conditii de munca din lume, potrivit unui clasament realizat de agentia Bloomberg, informeaza Agerpres. Urmatoarele tari unde care ofera conditii bune pentru munca sunt Franta, Islanda, Danemarca, Luxemburg, Norvegia, SUA, Noua Zeelanda, Marea Britanie si Israel, informeaza luni ziarul ABC. Agentia Bloomberg a realizat un ranking privind care sunt cele mai bune tari pentru a munci, altfel spus, tarile care ofera cele mai bune conditii pentru activitatea .

Papa Francisc incepe luni prima sa vizita in strainatate. Este asteptat in tara cu cei mai multi catolici din lume

La cinci luni de la intronizarea sa, Papa Francisc incepe prima sa vizita in strainatate pe continentul sau de origine, America Latina, cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului. Simplitatea Papei Francisc, atentia sa pentru cei saraci si pragmatismul sau au trezit mari asteptari printre credinciosi care il asteapta cu sufletul la gura.

CE: Sunt necesare mai multe actiuni pentru o adevarata piata unica destinata consumatorilor

Doar 35% dintre europeni au incredere in achizitiile online de la vanzatori din alte tari ale UE, iar sapte consumatori din zece nu stiu cum sa procedeze atunci cand primesc produse pe care nu le-au comandat, arata rezultatele Tabloului de bord al conditiilor pentru consumatori, publicat de Comisia Europeana CE).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )