Libnet.ro
UNICEF

07:15

CNADNR: 21 de drumuri nationale din 11 judete sunt acoperite de zapada

B1 B1,
CNADNR: 21 de drumuri nationale din 11 judete sunt acoperite de zapada

Mai multe drumuri din drumuri nationale din judetele Arges, Mehedinti, Gorj, Valcea, Hunedoara, Caras-Severin, Timis, Maramures, Sibiu, Harghita si Covasna sunt acoperite de zapada, a anuntat, sambata. continuă pe B1

CNADNR: 30 de drumuri nationale, ACOPERITE cu zapada pe anumite portiuni.

Treizeci de drumuri nationale, din judetele Gorj, Mehedinti, Valcea, Dambovita, Arges, Caras-Severin, Hunedoara, Sibiu, Bihor, Maramures, Alba, Harghita, Covasna, Prahova si Suceava, sunt acoperite, pe anumite portiuni, cu zapada, informeaza CNADNR, potrivit Mediafax. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), miercuri, la ora 18:00, se inregistrau depuneri de zapada pe partea carosabila pe urmatoarele sectoare de drum national: DN 71 km 102+000 - .

Trafic rutier ingreunat in 11 judete din tara. 21 de drumuri nationale, acoperite de zapada

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in mai multe judete din tara, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. 44 - 21 de drumuri nationale din judet.

ANRMAP va sesiza DNA asupra unor nereguli constatate la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP) a constatat o serie de nereguli in cadrul unor verificari efectuate la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), urmand sa sesizeze DNA si Consiliul Concurentei, a declarat presedintele ANRMAP, Dan Vladescu, potrivit Agerpres. Vladescu a precizat ca in urma controlului au fost aplicate amenzi contraventionale de 200 mii de lei. Vladescu a prezentat concluziile unui raport de control al ANRMAP aferent perioadei august- octombrie 2012. Vezi documentele atasate.

Centrul Infotrafic: Circulatia rutiera este ingreunata de ninsoare in 7 judete ale tarii, 21 de drumuri nationale sunt acoperite de zapada

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Se circula ingreunat pe mai multe drumuri din judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, unde stratul de zapada masoara pana la patru centimetri. De asemenea, sambata seara, Autostrada Arad-Timisoara este inchisa din cauza viscolului, reprezentantii Politiei afirmand ca masura, care a fost luata la ora 17. 30, va fi valabila pana in jurul orei 21. 00, in acest interval utilajele de deszapezire urmand sa intervina pentru curatarea soselei. Traficul rutier este deviat pe vechea ruta - DN 69. Vezi in articol lista celor 21 de drumuri nationale acoperite de zapada sursa: CNADNR).

CNADNR a reziliat doua contracte de deszapezire incheiate cu firma lui Nelu Iordache.

CNADNR a reziliat doua contracte incheiate cu Romstrade, firma detinuta de Nelu Iordache, pentru intretinerea pe timp de iarna a doua loturi de drumuri deoarece nu au fost trimise utilajele in bazele de deszapezire si nu a fost asigurata cantitatea de material antiderapant necesara, potrivit Mediafax. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca in data de 05. 2012, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti a transmis instiintarile de reziliere a .

CNADNR a luat masuri impotriva lapovitei si ninsorii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, noaptea trecuta, s-a actionat cu autoutilaje pe drumurile nationale unde au fost intregistrate precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Peste 280 de tone de materiale antiderapante au fost raspandite pe drumurile nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca ast[yi in intervalul orar 06:00 - 16:00 s-a actionat cu un numar de 407 autoutilaje si au fost raspandite 2887,5 tone de materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri nationale unde au fost intregistrate precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unui comuniat de presa.

CNADNR: Contract de reabilitare a 44 km din DN 66, in valoarea de aproape 200 milioane, acordat asocierii Comsa Sau - Corporate Management Solutions

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a selectat asocierea Comsa Sau Spania) - Corporate Management Solutions Romania) pentru reabilitarea a 44,6 km ai DN 66, intre Rovinari si Bumbesti Jiu, judetul Gorj, informeaza Mediafax. Valoarea estimata a contractului este de 197,6 milioane lei, fara TVA, finantarea fiind asigurata de Banca Europeana de Investitii BEI) si de Guvern.

Accesoriul capodopera: cravata din 11 straturi

Pentru cravatele de cea mai buna calitate, croiul este realizat fara cusaturi sau taieturi. Forma cunoscuta se obtine manual prin plierea unei singure bucati de material de 7 sau de 11 ori. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )