Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trafic rutier ingreunat in 11 judete din tara. 21 de drumuri nationale, acoperite de zapada

Antena3 Antena3,
Trafic rutier ingreunat in 11 judete din tara. 21 de drumuri nationale, acoperite de zapada

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in mai multe judete din tara, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. 44 - 21 de drumuri nationale din judet. continuă pe Antena3

Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei.

Cod Galben de vant puternic si ninsoare in sase judete din tara. Vezi prognoza meteo

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant puternic si ninsoare. Avertizarea vizeaza judetele Tulcea, Constanta, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati si este valabila pana la ora 15.

CNADNR: 21 de drumuri nationale din 11 judete sunt acoperite de zapada

Mai multe drumuri din drumuri nationale din judetele Arges, Mehedinti, Gorj, Valcea, Hunedoara, Caras-Severin, Timis, Maramures, Sibiu, Harghita si Covasna sunt acoperite de zapada, a anuntat, sambata.

Ontanu gazduieste o intalnire intre specialisti in domeniul medical din tara noastra si Germania

Primarul Neculai Ontanu va gazdui maine, ora 9:00, la sediul Primariei Sectorului 2, o intalnire intre specialisti in domeniul medical din tara noastra si Germania, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

TotalSoft a devenit prima companie din tara noastra certificata Microsoft Gold CRM

TotalSoft, producatorul roman de software parte a Global Finance, a devenit la inceputul lunii noiembrie primul partener Microsoft din tara noastra certificat Gold pe competenta CRM Customer Relationship Management), arata un comunicat de presa.

ANFP deruleaza un program privind consolidarea performantei Prefectilor si Subprefectilor din tara noastra

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) si Ministerul Administratiei si Internelor prin Directia Generala pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului DGRIP) deruleaza, in perioada februarie 2012 - februarie 2014, proiectul Consolidarea performantei Prefectilor si Subprefectilor din Romania in contextul integrarii in Uniunea Europeana si al descentralizarii administrative si financiare, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Experimentul Gabriel Biris - Cat obtine o lege misto in cel mai bogat colegiu din tara?

Avem: 1) Cel mai bogat colegiu din Romania / 2) Un candidat fara pork care promite cumintenie fiscala si politici inteligente, aplicabile pentru toate tara, nu doar pentru colegiul sau / 3) Mesaj ajuns la multi alegatori. Ce procente obtine Biris? Pariuri?.

O balena uriasa, ce cantarea 10 tone, a fost gasita moarta dupa ce a esuat pe o plaja din Tara Bascilor

O balena si-a pierdut viata in nordul Spaniei dupa ce a esuat la mal, din motive necunoscute. Incidentul a avut loc la San Sebastian, in Tara Bascilor. Balena avea o lungime de aproape 17 metri si.

Usitall se retrage din tara noastra, din cauza autoritatilor locale

Compania suedeza Usitall, care intentiona sa investeasca peste 200 de milioane euro in Romania in constructia unor centrale de productie a energiei termice din deseuri, a renuntat la aceste planuri, invocand dezinteresul autoritatilor locale.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )