Libnet.ro
UNICEF

17:30

CNADNR a reziliat doua contracte de deszapezire incheiate cu firma lui Nelu Iordache.

România Liberă România Liberă,
CNADNR a reziliat doua contracte de deszapezire incheiate cu firma lui Nelu Iordache.

CNADNR a reziliat doua contracte incheiate cu Romstrade, firma detinuta de Nelu Iordache, pentru intretinerea pe timp de iarna a doua loturi de drumuri deoarece nu au fost trimise utilajele in bazele de deszapezire si nu a fost asigurata cantitatea de material antiderapant necesara, potrivit Mediafax. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca in data de 05. 2012, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti a transmis instiintarile de reziliere a . continuă pe România Liberă

CNADNR a reziliat alte doua contracte de deszapezire incheiate cu Romstrade, firma lui Nelu Iordache

CNADNR a reziliat doua contracte incheiate cu Romstrade, firma detinuta de Nelu Iordache, pentru intretinerea pe timp de iarna a doua loturi de drumuri deoarece nu au fost trimise utilajele in bazele de deszapezire si nu a fost asigurata cantitatea de material antiderapant necesara, relateaza Mediafax.

CNADNR reziliaza inca doua contracte incheiate cu Romstrade

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta, printr-un comunicat de presa, ca au fost reziliate inca doua contracte cu Romstrade.

Nelu Iordache mai pierde doua contracte cu statul.

Nelu Iordache, arestat preventiv pentru deturnare de fonduri, pierde inca doua contracte cu statul, potrivit Realitatea. net. Compania de Drumuri a decis sa-l alunge pe omul de afaceri de pe centura Caracalului si sa puna capat si contractului semnat cu firma Romstrade pentru reabilitarea a 12 kilometri din drumul national care leaga Bucurestiul de Adunatii Copaceni. Motivul? Intarzierile mari in executie. Valoarea celor doua contracte, atribuite in 2011, sare de 144 de milioane de lei.

CNADNR reziliaza inca doua contracte incheiate cu Romstrade, firma lui Nelu Iordache

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) informeaza ca au fost transmise Instiintarile de reziliere a urmatoarelor contracte: Modernizare DN5 Bucuresti - Adunatii Copaceni, km 7+573 - km 19+220, si Constructia variantei de ocolire a Municipiului Caracal, ambele contracte semnate la inceputul anului 2011, pe motive de intarziere si neindeplinire a obligatiilor contractuale, se arata intr-un comunicat al companiei remis HotNews. ro. Anuntul CNADNR vine dupa ce Compania a reziliat, la finele lunii noiembrie, doua alte contracte incheiate cu firma Romstrade a omului de afaceri Nelu Ioradache: pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad si pentru reabilitarea a 53 de km din DN6, Alexandria Craiova lotul 2).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )