Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR da aproape 40 mil. euro pe 3 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si doua noduri rutiere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNADNR da aproape 40 mil. euro pe 3 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si doua noduri rutiere

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul centurii Capitalei si a localitatii Moara. continuă pe Wall-Street Ro

Primii 3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, scosi din nou la licitatie, la pachet cu finalizarea nodurilor rutiere de pe Centura si Moara Vlasiei. Valoarea estimata: 39 mil. euro

Proiectarea si executia finala a primilor 3,3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din zona Petricani si pana la soseaua Popasului, la pachet cu finalizarea lucrarilor la nodurile rutiere Centura Bucuresti km 6+500) si Moara Vlasiei km 19+500) a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Autostrazi CNADNR), la trei luni de la rezilierea contractului initial cu italienii de la Impresa Pizzarotti. Valoarea estimata a contractului este de 173 de milioane de lei 38,9 mil. euro) cu o durata pentru executie de 18 luni.

CNADNR da 173 milioane lei pentru 3 km din autostrada Bucuresti - Ploiesti

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul.

Moda verde ajunge si in fabrici: Sanex pregateste investitii de peste 10 mil. euro. Ce asteptari au de la piata?

Sanex, producatorul de placi ceramice parte a grupului austriac Lasselsberger, a inceput un proiect verde de aproape 1,4 mil. euro, co-finantat din fonduri acordate de Guvernul Norvegiei si are in plan in urmatorii 2 ani investitii estimate la circa.

CNADNR: 38,9 milioane de euro pentru 3 km din autostrada Bucuresti - Ploiesti si doua noduri rutiere

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul .

Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, prezenti sambata pe Stadionul Ion Oblemenco, la semnarea contractului pentru realizarea unui nou complex sportiv la Craiova, au primit de la primarul Lia Olguta Vasilescu cate o bucata de gazon de pe arena care a facut istorie in fotbalul romanesc si care de aproape o saptamana se afla in proces de demolare, informeaza Agerpres.

Dan Adamescu a scos 5,5 mil. euro prin 7 polite de asigurare din clubul Otelul Galati

Sase polite de asigurare au fost incheiate in toamna lui 2012, imediat dupa ce omul de afaceri prelua controlul asupra fostei campioane, si inca una in 2013. Clubul de la Dunare incasase peste 18 milioane euro din Champions League in vara lui 2012, iar.

CEO-ul Litera vrea venituri de 13 mil. euro din placerea romanilor de a citi

Marin Vidrascu 31 ani), director executiv al grupului editorial Litera, estimeaza ca firma pe care o conduce va atinge in 2015 o cifra de afaceri de 12-13 milioane de euro, in crestere cu 20-30% fata de anul trecut, din placerea romanilor de a citi.

Romanii au cumparat smartphone-uri de 135 mil. euro in T1

Vanzarile de smartphone-uri au fost in primul trimestru al anului de aproximativ 135 de milioane de euro, mai mari cu 17% fata de perioada similara din 2014, in special datorita produselor cu pret mic si mediu, conform datelor GFK Temax.

Timisoara: Perchezitii la locuinta lui Georgica Cornu, intr-un dosar cu un prejudiciu de 3 mil. euro

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Timisoara, intre care una la locuinta omului de afaceri Georgica Cornu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, transmite corespondentul Mediafax .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )