Libnet.ro
UNICEF

06:15

CNADNR plateste 39 de milioane de euro pentru a termina autostrada Bucuresti - Ploiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR plateste 39 de milioane de euro pentru a termina autostrada Bucuresti - Ploiesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) cauta constructor pentru ciotul de 3,3 kilometri dintre Soseaua Petricani si Centura Capitalei si pentru cele doua noduri rutiere, cu Centura Bucuresti, respectiv nodul de la Moara Vlasiei, proiecte care vor intregi autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti. Statul pune la bataie 172,92 de milioane de lei 38,9 de milioane de euro), iar licitatia va avea loc pe 1 iulie. continuă pe Ziarul Bursa

SNR vrea sa ia un credit de peste 5,23 milioane de euro pentru a finanta partial prima faza din reteaua nationala de televiziune digitala terestra

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) vrea sa ia un credit bancar in valoare estimata la peste 23,3 milioane lei peste 5,23 milioane euro), in vederea finantarii unei parti a proiectului implementarea retelei nationale a multiplexului digital 'free to air', potrivit unui anunt de participare publicat in data de 9 mai in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Costul creditului are o valoare estimata fara TVA de 3,41 milioane lei. De notat ca tot pentru acest multiplex digital, care va grupa pana la 16 programe TV publice si si private, transmise free to air SNR a mai demarat deja doua alte licitatii in valoare estimata la peste 115,64 milioane de lei cu TVA peste 26,2 milioane de euro).

Surse: Deutsche Telekom a oferit 900 milioane euro pentru divizia sa din Slovacia

Compania germana Deutsche Telekom AG a oferit aproximativ 900 de milioane de euro un miliard de dolari) pentru participatia pe care nu o detine inca la compania slovaca de telecomunicatii Slovak Telekom AS, spun surse apropiate situatiei.

CNADNR da 173 milioane lei pentru 3 km din autostrada Bucuresti - Ploiesti

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul.

CNADNR: 38,9 milioane de euro pentru 3 km din autostrada Bucuresti - Ploiesti si doua noduri rutiere

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat o licitatie pentru proiectarea si executia unui tronson de 3 km situat la intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti si a doua noduri rutiere, in dreptul .

BNR: contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 406 milioane euro

In perioada ianuarie - martie 2015, contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 406 milioane euro, comparativ cu un deficit de 268 milioane euro in aceeasi perioada a anului 2014, au comunicat vineri reprezentantii BNR. Evolutia vine pe fondul majorarii excedentului balantei veniturilor secundare cu 348 milioane euro), al reducerii deficitului inregistrat de balanta veniturilor primare cu 347 milioane euro) si al majorarii excedentului balantei serviciilor cu 167 milioane euro). Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au insumat 885 milioane euro, din care participatiile la capital inclusiv profitul net estimat) au inregistrat 200 milioane euro, iar creditele intragrup 685 milioane euro net).

OTP Romania a trecut pe profit in primul trimestru, cu un castig de 1,3 milioane euro

OTP Bank Romania a obtinut un profit de 402 milioane forinti 1,3 milioane euro) in primul trimestru, dupa pierderi de 1,6 miliarde forinti in ultimul trimestru al anului trecut, consolidarea Banca Millennium avand un impact semnificativ asupra bilantului si dinamicii profiturilor, arata un comunicat al grupului bancar.

Cofondatorul aplicatiei care premiaza soferii: Ne trebuie 200.000 de euro pentru a creste

SafeDrive, o aplicatie care ofera produse sau servicii cu discount soferilor care conduc responsabil, are nevoie de 200. 000 de euro pentru a creste, a declarat Tudor Cobalas, cofondator al dezvoltatorului de aplicatii pentru mobile XL Team, in cadrul.

Primii 3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, scosi din nou la licitatie, la pachet cu finalizarea nodurilor rutiere de pe Centura si Moara Vlasiei. Valoarea estimata: 39 mil. euro

Proiectarea si executia finala a primilor 3,3 km din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din zona Petricani si pana la soseaua Popasului, la pachet cu finalizarea lucrarilor la nodurile rutiere Centura Bucuresti km 6+500) si Moara Vlasiei km 19+500) a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Autostrazi CNADNR), la trei luni de la rezilierea contractului initial cu italienii de la Impresa Pizzarotti. Valoarea estimata a contractului este de 173 de milioane de lei 38,9 mil. euro) cu o durata pentru executie de 18 luni.

Un nou DOSAR penal pentru Nichita. Primarul din Iasi, cercetat pentru un credit de 200 milioane euro

Un nou dosar pentru Gheorghe Nichita, primarul Iasiului. Adevarul scrie ca Tribunalul Iasi a decis ca DNA trebuie sa reia cercetarile in cazul unui credit de 200 de milioane de lei, luat de Primaria Iasi in.

Investitiile straine au crescut cu 55% in primul trimestru, ajungand la 855 de milioane de euro

Investitiile straine directe au insumat 885 de milioane de euro in primul trimestru, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in martie volumul s-a dublat comparativ cu primele doua luni din an la un loc, ajungand la 476 milioane euro, potrivit datelor Bancii Nationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )