Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNADNR a reziliat contractul pentru constructia primului lot al Autostrazii Nadlac-Arad. Motivul: intarzierea lucrarilor

B1 B1,
CNADNR a reziliat contractul pentru constructia primului lot al Autostrazii Nadlac-Arad. Motivul: intarzierea lucrarilor

Compania Nationala de Autostrazi siDrumuri Nationale dinRomania a reziliat contractul cu compania care se ocupa cu constructia primului lot din Autostrada Nadlac -Arad. Potrivit Companiei. continuă pe B1

CNADNR a REZILIAT contractul pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad.

CNADNR a reziliat contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind intarzierea lucrarilor, potrivit Mediafax. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta reziliera contractului Proiectare si executie Autostrada Nadlac - Arad si drum de legatura, Lot 1, km 0+000 - km 22+218, semnat cu asocierea Romstrade .

E oficial! Contractul pentru un tronson al autostrazii Nadlac-Arad a fost REZILIAT

CNADNR a reziliat contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind.

Contractul pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad a fost reziliat

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a reziliat contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind intarzierea lucrarilor, anunta Mediafax.

CNADNR a reziliat contractul cu Romstrade, Monteadriano Engenharia e Construcao si Donrep Construct pentru realizarea autostrazii Nadlac - Arad

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta reziliera contractului Proiectare si executie Autostrada Nadlac - Arad si drum de legatura, Lot 1, km 0+000 - km 22+218, semnat cu asocierea SC Romstrade SRL - Monteadriano Engenharia e Construcao SA - SC Donrep Construct SRL, se arata intr-un comunicat de presa.

Guvernul a transferat Primariei Generale a Capitalei un teren pentru constructia unei sali de sport

Guvernul a transferat Primariei Generale a Capitalei un teren de peste 52. 000 metri patrati din complexul Lia Manoliu pentru constructia unei sali de sport multifunctionale, cu conditia inceperii lucrarilor in termen de un an si finalizarii salii in trei ani de la data transferului terenului, relateaza HotNews. ro.

BEI acorda Greciei un imprumut de 650 milioane de euro pentru constructia de autostrazi

Banca Europeana pentru Investitii BEI) a aprobat Greciei un imprumut in valoare de 650 de milioane de euro, pentru sustinerea continuarii constructiei de autostrazi, informeaza AFP.

BEI acorda Greciei un imprumut de 650 milioane de euro pentru constructia de autostrazi.

Banca Europeana pentru Investitii BEI) a aprobat Greciei un imprumut in valoare de 650 de milioane de euro pentru sustinerea continuarii constructiei de autostrazi, a anuntat miercuri Ministerul elen al Dezvoltarii, transmite AFP, potrivit Mediafax. Imprumutul va avea consecinte importante pentru crearea de locuri de munca si redresarea economiei, se arata intr-un comunicat al institutiei. Finantarea are rolul sa acopere obligatiile financiare ale statului elen fata de companiile .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )