Libnet.ro
UNICEF

07:15

CNADNR a semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNADNR a semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a semnat, luni, cu asocierea Spea Ingegneria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti, cu o valoare de. continuă pe Wall-Street Ro

CNADNR a semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca astazi a fost semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Pitesti.

CNADNR a semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a semnat, luni, cu asocierea Spea Ingegneria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru.

CNADNR a semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a semnat cu asocierea Spea Ingegneria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract pentru revizuirea studiului de.

Autostrada Pitesti - Sibiu, un pas mai aproape de realizare: Contractul pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate a fost semnat

Contractul pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti, document necesar pentru demararea constructiilor in viitor, a fost semnat luni de catre Compania de Autostrazi CNADNR) si Asocierea Spea Ingineria Europea S. Milano Italia Sucursala Bucuresti - Tecnic Consulting Engineering Romania SRL. Contractul are o valoare de 6,5 milioane euro si are o durata de implementare de 17 luni, insa documentele pentru primele sectiuni - la capete - ar trebui sa fie gata dupa numai cinci luni, astfel incat loturile Sibiu-Boita si Curtea de Arges - Pitesti sa poata fi scoase la licitatie mai devreme.

CNADNR a semnat contractul pentru revizuire a studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat luni cu asocierea Spea Ingegneria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania contractul pentru revizuirea-actualizarea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu-Pitesti, valoarea acestuia fiind de 29,075 milioane de lei, fara TVA.

Presedintele a semnat decretul pentru numirea lui Emil Hurezeanu in functia de ambasador in Germania

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat astazi mai multe decrete pentru numirea unor ambasadori, printre care Emilian Horatiu Hurezeanu in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Federala Germania si Adrian Mihai Cioroianu in calitatea de ambasador, delegat permanent al Romaniei pe langa UNESCO, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )