Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNAIR anunta ca plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei este suspendata temporar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNAIR anunta ca plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei este suspendata temporar

Peajul si Rovinieta nu pot fi achizitionate prin intermediul operatorilor de telefonie mobila din cauza unor probleme tehnice, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii printr-un comunicat remis duminica Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei a fost reluata

Plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei a fost reluata ca urmare a remedierii problemei tehnice, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). Achitarea Peajului si a.

UPDATE Plata prin SMS a taxei de pod si a rovinietei a fost reluata, dupa ce fusese suspendata temporar

Plata prin SMS a rovinietei si a tarifului de trecere a podurilor Fetesti si Cernavoda este suspendata temporar, din cauza unor probleme tehnice, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), care recomanda achitarea la benzinarii a celor doua taxe. UPDATE: Compania de Drumuri anunta ca plata prin SMS a taxei de pod si a rovinietei a fost reluata.

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta .

Atentie, soferi! Taxele de pod de la Fetesti si rovinieta nu pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat duminica ca nu functioneaza serviciul de plata prin SMS a rovinietei sau a taxelor de pod. Plata prin SMS este cel mai des folosita pentru a achita taxa de pod de la Fetesti, duminica fiind o zi extrem de aglomerata pe Autostrada Soarelui.

CNAIR: Plata prin SMS a taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei, suspendata temporar

Peajul si Rovinieta nu pot fi achizitionate prin intermediul operatorilor de telefonie mobila din cauza unor probleme tehnice, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii printr-un comunicat.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )