Libnet.ro
UNICEF

18:45

CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele cu nereguli

România Liberă România Liberă,
CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele cu nereguli

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a dispus, in urma neregulilor gasite la controale facute in 77 de spitale ce au sectii de chiurgie, recuperarea a peste 7 milioane de lei de la unitatile sanitare care au facut raportari eronate, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

CNAS: Peste 7 milioane de lei, recuperati de la spitalele unde s-au gasit nereguli

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a dispus, in urma neregulilor gasite la controale facute in 77 de spitale ce au sectii de chiurgie, recuperarea a peste 7 milioane de lei de la unitatile.

Lichiditate de aproximativ 24 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 24 milioane lei 5,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

MFP a atras 400 milioane lei prin vanzarea de obligatiuni cu scadenta in 2020

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in aprilie 2020, la un cost de finantare mult mai redus fata de licitatiile anterioare pentru aceste titluri.

MFP a atras astazi 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 400 milioane lei de la banci, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, la un randament mediu de 3,5%.

Metrorex plateste anual peste 4 milioane de euro pentru paza. Ce alte cheltuieli curente are reteaua publica de transport subteran?

Metrorex plateste anual peste 4 milioane de euro pe serviciile de paza ale firmei Scorseze, potrivit unui raspuns remis WALL-STREET. RO de catre institutie, ca urmare a informatiilor publicate de catre companie.

Fondul Proprietatea si-a rascumparat saptamana trecuta 17,65 milioane actiuni

Fondul Proprietatea simbol: FP) si-a rascumparat, in perioada 30 iunie - 4 iulie, 17. 400 actiuni, platind, in total, 15. 766,35 lei, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

CFR SA a vandut prin BRM fier vechi de 13,7 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a vandut, la sfarsitul saptamanii trecute, 13. 122 tone de fier vechi, in valoare totala de 13,7 milioane de lei, in cadrul celor doua licitatii publice organizate la Bursa Romana de Marfuri BRM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )