Libnet.ro
UNICEF

08:30

CNIPMMR prezinta masuri pentru crearea unui mediu de afaceri favorabil pentru IMM-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNIPMMR prezinta masuri pentru crearea unui mediu de afaceri favorabil pentru IMM-uri

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) prezinta masuri pentru crearea unui mediu de afaceri favorabil pentru IMM-uri, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Memorandum pentru crearea unui grup inter-institutional responsabil cu fondurile europene

Guvernul a aprobat, ieri, un Memorandum prin care va fi creat un grup inter-institutional ce va fi responsabil cu elaborarea, monitorizarea si evaluarea Planului de intarire a capacitatii pentru utilizarea fondurilor europene.

Primaria Pitesti a primit premiul Primaria Verde - pentru initierea unui proiect

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, impreuna cu ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, si presedintele Infomediu Europa, Stere Cretu, au participat ieri la ceremonia de decernare a premiului Primaria Verde - pentru initierea unui proiect, arata un comunicat de presa.

Ministerul Justitiei cere suplimentarea bugetului ANP cu 6 milioane lei pentru preintampinarea unui colaps in activitatea penitenciarelor

Ministerul Justitiei MJ) cere suplimentarea bugetului cu 6 milioane de lei pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) pentru preintampinarea unui colaps in activitatea sistemului penitenciar. MJ a pus in dezbatere publica un proiect de Hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Justitiei pentru ANP, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe 2012.

CE propune un pachet de masuri pentru combaterea somajului in randul tinerilor

Comisia Europeana CE) a propus masuri care sa ajute statele membre sa lupte contra nivelurilor inacceptabile ale somajului si ale excluziunii sociale in randul tinerilor, permitandu-le acestora accesul la oferte de locuri de munca, la educatie si la formare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )