Libnet.ro
UNICEF

13:00

Memorandum pentru crearea unui grup inter-institutional responsabil cu fondurile europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Memorandum pentru crearea unui grup inter-institutional responsabil cu fondurile europene

Guvernul a aprobat, ieri, un Memorandum prin care va fi creat un grup inter-institutional ce va fi responsabil cu elaborarea, monitorizarea si evaluarea Planului de intarire a capacitatii pentru utilizarea fondurilor europene. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul intentioneaza sa infiinteze un grup inter-institutional responsabil cu monitorizarea fondurilor europene

Andrei Zaharescu, purtatorul de cuvant al Guvernului, a declarat astazi ca Executivul a aprobat un Memorandum privind infiintarea unui grup inter-institutional care va fi responsabil cu elaborarea, monitorizarea si evaluarea Planului de intarire a capacitatii pentru utilizarea fondurilor europene, arata sursele de presa.

Guvernul intentioneaza sa infiinteze un grup responsabil cu monitorizarea fondurilor europene

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, un Memorandum privind infiintarea unui grup inter-institutional care va fi responsabil cu elaborarea, monitorizarea si evaluarea Planului de intarire a capacitatii pentru utilizarea fondurilor europene, a anuntat Andrei Zaharescu, purtator de cuvant al Guvernului. Potrivit acestuia, grupul se va afla in subordinea Ministerului Afacerilor Europene.

Primaria Pitesti a primit premiul Primaria Verde - pentru initierea unui proiect

Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, impreuna cu ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, si presedintele Infomediu Europa, Stere Cretu, au participat ieri la ceremonia de decernare a premiului Primaria Verde - pentru initierea unui proiect, arata un comunicat de presa.

Ministerul Justitiei cere suplimentarea bugetului ANP cu 6 milioane lei pentru preintampinarea unui colaps in activitatea penitenciarelor

Ministerul Justitiei MJ) cere suplimentarea bugetului cu 6 milioane de lei pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) pentru preintampinarea unui colaps in activitatea sistemului penitenciar. MJ a pus in dezbatere publica un proiect de Hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Justitiei pentru ANP, din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2897 seconds )