Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cntaretul Alexandru Jula a murit la vrsta de 84 de ani

Hotnews Hotnews,
 Cntaretul Alexandru Jula a murit la vrsta de 84 de ani

Cantaretul de muzica usoara Alexandru Jula a decedat, miercuri, la varsta de 84 de ani, dupa ce in urma cu doua zile fusese internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, prezentand simptomele unui accident vascular cerebral, a anuntat directorul Teatrului Nicolae Leonard din Galati, Teodor Nita. continuă pe Hotnews

Cantaretul Alexandru Jula a murit la varsta de 84 de ani

Cantaretul de muzica usoara Alexandru Jula a decedat, miercuri, la varsta de 84 de ani, dupa ce in urma cu doua zile fusese internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, prezentand simptomele unui accident vascular cerebral, a anuntat directorul Teatrului Nicolae Leonard din Galati, Teodor Nita.

UPDATE - Informatii contradictorii privind situatia cantaretului Alexandru Jula

Situatia cantaretului Alexandru Jula este incerta, dupa ce au aparut informatii legate de decesul sau, confirmate inclusiv de directorul Teatrului Nicolae Leonard, ulterior pe contul de Facebook al artistului fiind postat un mesaj de catre persoane din familie, conform caruia la ora 23:00, starea sa de sanatate era grava, dar ca el este in viata.

Alexandru Jula a murit. Viata de poveste a unui romantic etern

Alexandru Jula a murit. Cantaretul avea 83 de ani. Vedeta vesnic tanara, parca fara varsta, Alexandru Jula a dovedit mereu in viata, dar si pe scena, exuberanta si optimism debordante. Ma face.

ALEXANDRU JULA A MURIT. Cunoscutul cantaret avea 83 de ani - BIOGRAFIE

Alexandru Jula a murit la varsta de 83 de ani. Nascut in 1934, la Simleul Silvaniei, Alexandru Jula a debutat in televiziune la 23 august 1962, iar la radio pe 1 ianuarie 1963. De la 1 octombrie 1954 intra in.

Alexandru Jula, dus in stare grava la spital. Cantaretul ar fi suferit un accident vascular

Intepretul Alexandru Jula, dus in stare grava la spital. Cantaretul ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Galati. Celebrul cantaret de muzica.

Miliardarul francez Serge Dassault a murit la vrsta de 93 de ani

Miliardarul francez Serge Dassault, un industrias in domeniile aviatiei si armamentului si totodata un patron de presa, a decedat luni, la varsta de 93 de ani, a anuntat familia sa, transmite News. ro.

Alexandru Jula, cantaretul preferat al lui Ceausescu, dus in stare grava la spital

Artistul in varsta de 84 de ani se intorcea de la Cluj si era foarte obosit dupa un drum chinuitor, de aproape 15 ore, cu trenul. I s-a facut rau pe strada, dar a reusit sa ajunga in scara blocului unde locuieste. Vecinii au sunat la 112, iar Alexandru Jula a fost preluat de un echipaj SMURD. Jula a devenit celebru mai ales prin piesa Sotia prietenului meu, care se numara printre bucatile muzicale preferate ale lui Nicolae Ceausescu.

Alexandru Jula. Artistul care nu s-a oprit niciodata din cantat

Alexandru Jula a cantat dintodeauna IUBIREA. Majoritatea pieselor sale a fost dedicata EI, iar succesul nu a intarziat sa apara. De fapt, nu a disparut nici o clipa. Acesta readuce din plin amintiri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )