Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cocos iubeste din nou. Mircea Badea: Sincer sa fiu am crezut ca e vorba de Viorel si Oana Lis

Antena3 Antena3,
Cocos iubeste din nou. Mircea Badea: Sincer sa fiu am crezut ca e vorba de Viorel si Oana Lis

Dorin Cocos a trecut peste divortul de Elena Udrea, precum si peste cel de Diana Robu si iubeste din nou! Si nu pe oricine. Cucerirea lui Dorin Cocos este o blonda pe nume Raluca, manechin de. continuă pe Antena3

Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips

Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips, la trei zile de la operatia la genunchi. Nu a fost o operatie usoara, nu va fi nici recuperarea, spun medicii romani. Insa vedeta Antena 3 este decisa nu lipseasca de la emisiune cu toate ca se deplaseaza doar cu ajutorul unor carje.

Cine mai are imunitate in afara de Basescu? Raspunsul lui Mircea Badea

Laura Codruta Kovesi sustine ca DNA a tinut la sertar sute de dosare ANRP pe vremea cand Directia Nationala Anticoruptie era condusa de Daniel Morar. Mircea Badea a afirmat, in editia de.

Mircea Badea: Poate se da o ordonanta ca doamna Kovesi sa poata sa aresteze cancerul

Mircea Badea a comentat, miercuri seara, in timpul pasei cu Sinteza zilei, stirea potrivit careia medicul Irinel Popescu a fost audiat la DNA, fiind citat intr-un dosar in care se fac cercetari.

Mircea Badea, solutie pentru criza financiara a DNA

Mircea Badea i-a oferit o solutie sefei DNA Laura Codruta Kovesi pentru a face rost de banii necesari in continuarea anchetelor. Aveti nevoie de bani, ok. Exista terenul ICA pe care DNA-ul l-a.

Mircea Badea: Ce faceau procurorii inainte de aparitia telefonului mobil?

Mircea Badea a comentat, in editia de luni a emisiunii in gura presei, precizarile facute de presedintele CCR Augustin Zegrean legate de interceptari si modul in care acestea sunt folosite.

Mircea Badea s-a dezlantuit in platoul Sintezei. Cele mai tari poante despre vestimentatia ministrului Pruna

Mircea Badea a fost in forma maxima, luni seara, in platoul de la Sinteza zilei, desi, fizic, inca se resimte dupa operatia suferita la genunchi, si a facut cele mai tari glume despre.

Cum se simte Mircea Badea a treia zi dupa operatie

Mircea Badea declara ca operatia sa la genunchi a fost un succes, a urmarit-o in timp real, iar de luni isi va relua emisiunea. Realizatorul tv urmeaza un tatament kinetic dupa operatia de.

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Procurorii cer ca latifundiarul sa fie audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Procurorii au cerut, luni, la termenul de judecata din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, sa fie audiat din nou, dupa ce si-a schimbat declaratia in.

Brigitte Sfat, din nou in cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbare a mai facut vedeta

S-a declarat o adepta a operatiilor estetice, asa ca nu e de mirare ca Brigitte Sfat a luat din nou cu asalt cabinetele medicilor esteticien. De data aceasta, posteriorul a avut parte de imbunatatiri, dar nu numai.

Lucian Bute urca din nou in ring pentru un titlu mondial

Boxerul roman Lucian Bute va urca din nou in ring si il va infrunta pe suedezul Badou Jack pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )