Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod galben de ceata in 19 judete si in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in 19 judete si in Bucuresti

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare de vreme severa imediata pentru 19 judete din sudul, estul si centrul tarii precum si pentru Capitala. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata si burnita pentru Bucuresti si 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dimineata mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, burnita si polei pentru 17 judete, valabile in urmatoarele ore. Conform atentionarilor postate pe site-ul ANM, intre orele 9:00 si 12:00, pe arii relativ extinse in judetele Olt si Valcea si pe arii restranse in judetul Dolj, Gorj, inclusiv municipiile Slatina, Rm. Valcea, Craiova si Tg. Jiu se va semnala ceata, ce determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, fenomenul fiind asociat si cu burnita.

Cod galben de ceata si burnita in Bucuresti si in judetele Ilfov, Calarasi si Valcea pana la ora 15:00

Meteorologii au emis, duminica la pranz, atentionari cod galben de ceata si burnita, valabile in urmatoarele trei ore pe raza a trei judete, inclusiv in Municipiul Bucuresti. Astfel, intre orele 12:00 si 15:00, local in judetele Calarasi si Ilfov inclusiv in municipiul Bucuresti, mai ales in zona periferica), si pe arii relativ extinse din judetul Valcea, inclusiv in municipiile Rm. Valcea si Dragasani, se va semnala ceata si burnita.

Avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 19 judete

Bucurestiul si alte 19 judete din sudul, estul si centrul Romaniei sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, vizibilitatea fiind redusa local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod Galben de ceata in sapte judete. Circulatia rutiera, ingreunata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de ceata sambata dimineata pentru sapte judete din tara: Botosani, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Valcea si Gorj. Politia Romana a anuntat ca circulatia este ingreunata datorita cetii, in special in zonele din N-E tarii.

Cod Galben de ceata si burnita pentru 17 judete si municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru 17 judete, valabile in urmatoarele ore.

UPDATE Cod Galben de ceata si burnita pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 12.

Cod galben de ceata in judetul Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a instituit cod galben de ceata pentru mai multe judete pana la ora 16:00.

Cod galben de ceata in Bucuresti si 18 judete din sudul si estul tarii, pana la ora 22.00

Meteorologii au emis atentionari de cod galben de ceata pentru Capitala si 18 judete din sudul si estul tarii, sambata seara. Astfel, vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de .

Cod galben de ceata in 18 judete.

Meteorologii au emis atentionari de cod galben de ceata pentru Capitala si 18 judete din sudul si estul tarii, fenomenul determinand scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Ceata si, izolat, burnita se manifesta local in Dolj si Valcea, inclusiv municipiile Ramnicu Valcea si Craiova, in jumatatea de sud a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau si local in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )