Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis avertizari de cod galben de ceata si burnita pentru cinci judete din tara. continuă pe Adevărul

METEO Cod galben de vant si de ceata pentru mai multe judete din tara. Se circula greu pe A2

Meteorologii au emis miercuri mai multe avertizari de Cod galben de ceata pentru opt judete din tara, valabila si pentru A2 Bucuresti - Constanta. Mai mult, a fost emisa si o avertizare de vant. in zona Balea Lac zapada va fi viscolita.

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

Mai multe judete se afla luni sub Cod galben de vant care in unele zone, la rafala, ar putea atinge si depasi 70 de kilometri pe ora. Cu toate acestea, meteorologii au anuntat ca pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de temperaturi peste valorile normale ale acestei perioade.

INFOTRAFIC: Ceata ingreuneaza traficul in mai multe judete. ...

Pentru judetele Olt, Dolj, Gorj, Valcea si Mehedinti exista atentionari in vigoare, de tip nowcasting, privind fenomenul de ceata, care afecteaza caile rutiere din arealele respective, in sensul ca determina scaderea vizibilitatii local, sub 200 metri si, izolat, sub 50 metri, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu prudenta sporita si viteza adaptata la conditiile meteo-rutiere. De asemenea, .

Le-a venit si lor randul: lautarii din mai multe judete au sarbatorit Revelionul la Buzau

Aproape o suta de intepreti si instrumentisti din numeroase judete ale tarii s-au distrat la Revelionul Lautarilor, eveniment gazduit de un restaurant din centrul orasului Buzau.

Le-a venit si lor randul. Lautarii din mai multe judete au sarbatorit Revelionul la Buzau

Aproape o suta de intepreti si instrumentisti din numeroase judete ale tarii s-au distrat la Revelionul Lautarilor, eveniment gazduit de un restaurant din centrul orasului Buzau.

Cod galben de ceata si burnita in cinci judete.

Meteorologii au emis, joi dimineata, cod galben de ceata pentru cinci judete. Conform ANM, sunt afectate judetele Olt, Dolj, Gorj, Valcea si Mehedinti inclusiv drumurile nationale si europene aferente si municipiile Slatina, Caracal, Craiova, Rm. Valcea, Tg. Jiu si Dr. Tr. Severin. In aceste zone se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m si burnita.

Cod galben de ceata in Bucuresti, Ilfov si Ialomita

Capitala si judetele Ilfov si Ialomita sunt, miercuri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si pe autostrada A2 vizibilitatea fiind redusa local sub 200 de metri si izolat sub.

ANM: Cod galben de ceata in Gorj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi seara, o avertizare cod galben de ceata valabila pentru judetul Gorj. in perioada 18. 10 si 20:00, in Gorj se va semnala ceata ce va determina scaderea.

ANM: Cod galben de ceata in Ialomita, Ilfov, pe drumurile nationale aferente si A2

ANM a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru Zona Muntilor Fagaras, Valea Oltului si Culoarul Rucar Bran, dar si judetele Ialomita, Ilfov si zona periferica a municipiului.

Perchezitii in Ploiesti, la traficanti de persoane. Mai multe minore, obligate sa se prostitueze

Procurorii de la DIICOT Ploiesti au descins miercuri dimineata la mai multe domicilii din cartierul Bereasca, in cautarea unor traficanti de persoane. Printre victimele retelei sunt si mai multe fete minore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )