Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cod galben de ceata, joi seara, in sase judete. Mai multe drumuri nationale sunt afectate

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata, joi seara, in sase judete. Mai multe drumuri nationale sunt afectate

Meteorologii au emis atentionari de Cod galben de ceata pentru judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Arges, Dambovita si Valcea, valabile pana la ora 23. Potrivit Centrului Infotrafic, ceata este semnalata pe A1 Bucuresti - Pitesti in special pe tronsonul kilometric 49 65506; 86) si pe arterele din judete precum Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Valcea, Olt DN65, DN54, DN54A), Dolj, Teleorman DE70) si Giurgiu DN5, DN6). continuă pe Hotnews

UPDATE Cod galben de ceata, joi seara, in zece judete. Mai multe drumuri nationale sunt afectate

Meteorologii au emis, joi seara, atentionari de Cod galben de ceata pentru judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Arges, Dambovita, Valcea, Teleorman, Giurgiu, Olt si Dolj. Potrivit Centrului Infotrafic, ceata este semnalata pe A1 Bucuresti - Pitesti in special pe tronsonul kilometric 49 - 86) si pe arterele din judete precum Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Valcea, Olt DN65, DN54, DN54A), Dolj, Teleorman DE70) si Giurgiu DN5, DN6).

Cod galben de ceata, luni dimineata, in trei judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata valabil luni dimineata pana la ora 10. 10 in judeteles Iasi, Vaslui si Botosani.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila pe durata urmatoarelor ore in localitati din judete aflate in zona.

Atentionare meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Dministratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ceata si burnita valabila pana la ora 12:30 in zonele joase din judetele Cluj, Salaj,.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in trei judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in trafic, valabila in trei judete din Moldova, in.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in trei judete din Muntenia, in urmatoarele doua.

Cod galben de viscol in zona montana din trei judete

Meteorologii au emis miercuri dimineata a avertizare cu Cod galben pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita. In aceste regiuni se vor semnala : la peste 1900 m vor fi intensificari ale vantului ce vor depasi 80 km/h viscolind ninsoarea si spulberand zapada.

Cod galben de viscol in zona montana a judetelor Prahova, Arges si Dambovita

Iarna incepe sa-si intre in drepturi, cel putin in zonele montane. Meteorologii au emis miercuri dimineatao avertizare cu Cod galben pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )