Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cod galben de viscol in zona montana a judetelor Prahova, Arges si Dambovita

Adevărul Adevărul,
Cod galben de viscol in zona montana a judetelor Prahova, Arges si Dambovita

Iarna incepe sa-si intre in drepturi, cel putin in zonele montane. Meteorologii au emis miercuri dimineatao avertizare cu Cod galben pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita. continuă pe Adevărul

Cod galben de viscol in zona montana din trei judete

Meteorologii au emis miercuri dimineata a avertizare cu Cod galben pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita. In aceste regiuni se vor semnala : la peste 1900 m vor fi intensificari ale vantului ce vor depasi 80 km/h viscolind ninsoarea si spulberand zapada.

Cod galben de ceata in 9 judete

Noua judete se afla duminica dimineata sub avertizare cod galben de ceata emisa de meteorologi. Avertizarea vizeaza judetele Vrancea, Iasi, Bacau zona joasa) Vaslui, Botosani, Galati, Neamt zona joasa), Suceava zona joasa) si este in vigoare pana la ora 10. De asemenea, pana la ora 10. 15 este sub cod galben de ceata judetul Timis.

Cod galben de ceata, luni dimineata, in trei judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata valabil luni dimineata pana la ora 10. 10 in judeteles Iasi, Vaslui si Botosani.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in trei judete din Muntenia, in urmatoarele doua.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in trei judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in trafic, valabila in trei judete din Moldova, in.

Noua judete, sub cod galben de ceata

Noua judete se afla duminica dimineata sub cod galben de ceata emis de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )