Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cod galben de inundatii in cinci judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii in cinci judete

Hidrologii au emis, marti, o noua atentionare cod galben de inundatii, valabila in judetele Galati, Harghita, Covasna, Bacau si Vrancea. continuă pe România Liberă

UPDATE Cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Prahova. Au fost emise si avertizari de furtuni

Raurile mici din bazinul mijlociu al Teleajenului judetul Prahova) vor fi sub Cod galben de inundatii pana luni seara, la ora 22. De asemenea, mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de furtuni, fiind asteptate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat.

UPDATE Cod galben de inundatii pentru judetul Prahova. Au fost emise si avertizari de furtuni, inclusiv pentru Ilfov

Raurile mici din bazinul mijlociu al Teleajenului judetul Prahova) vor fi sub Cod galben de inundatii pana luni seara, la ora 22. De asemenea, mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de furtuni, fiind asteptate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat.

Cod galben de furtuna in 4 judete din Muntenia, pana la 18:30

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru zone din Teleorman, Arges, Dambovita si Prahova, unde, pana la ora 18:30, vor fi averse ce vor depasi 20 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina. In aceste zone se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina, averse ce vor depasi 20 l/mp, intensificari ale vantului, posibil si cu aspect de vijelie.

Cod galben de inundatii in Harghita. Avertizarea, valabila pana la ora 24.00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) a emis o atentionare cod galben de inundatii pentru rauri mici si afluenti ai Oltului mijlociu din judetul Harghita. Avertizarea este valabila.

Cod galben de furtuna in patru judete din Muntenia

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru zone din Teleorman, Arges, Dambovita si Prahova, unde, pana la ora 18. Aversele vor depasi 20 l/mp, frecvente descarcari electrice,.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din Harghita, Covasna, Bacau si Vrancea

Mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Bacau si Vrancea se afla marti, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si.

Ne pregatim pentru ce e mai rau. Cod galben de inundatii in judetele Brasov si Covasna

Afluentii Oltului din sectorul Sfantul Gheorghe-Hoghiz judetele Brasov si Covasna) se afla luni seara, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National.

Cod galben de inundatii in judetele Brasov si Covasna

Afluentii Oltului din sectorul Sfantul Gheorghe-Hoghiz judetele Brasov si Covasna) se afla luni seara, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul.

Cod galben de inundatii in Prahova, pana la ora 22.00

Raurile mici din bazinul mijlociu al Teleajenului vor fi sub cod galben de inundatii pana luni seara, la ora 22. 00, potrivit unei atentionari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea.

Cod galben de inundatii, in Prahova

Raurile mici din bazinul mijlociu al Teleajenului judetul Prahova) vor fi sub cod galben de inundatii pana luni seara, la ora 22. 00, potrivit unei atentionari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )