Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cod galben de inundatii in Dobrogea, pana la ora 15.00

B1 B1,
Cod galben de inundatii in Dobrogea, pana la ora 15.00

Raurile mici din Dobrogea sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana duminica la ora 15. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Ca urmare a. continuă pe B1

INHGA: Cod galben de inundatii in Dobrogea

Raurile mici din Dobrogea sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana duminica la ora 6. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), citat de Mediafax.

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe raurile mici din Dobrogea

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe raurile mici din Dobrogea. Atentionarea este valabila pana duminica, la ora 6. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential din ultimele ore si a.

COD GALBEN de inundatii. Vezi zonele vizate

Raurile mici din Dobrogea sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana duminica la ora 15. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Ca urmare a precipitatiilor.

Avertizare cod galben de INUNDATII, in Bacau si Covasna, vineri noaptea

Hidrologii avertizeaza ca raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna, sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana la ora 3. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) .

Cod galben de inundatii pentru rauri din Bacau si Covasna

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna. Atentionarea este valabila pana la ora.

Cod galben de inundatii in Bacau si Covasna

Raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna, sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana la ora 03:00, informeaza Institutul.

Cod galben de ploi, viljelii si grindina pentru judetul Dolj

Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, cod galben de vreme rea pentru jumatatea estica a judetului dolj. Avertizarea este valabila pana la ora 18. 35, arata ANM.

Caldura sufocanta pe malul Borcei. Cod galben de canicula si disconfort termic

Vremea deosebit de calda ramane la putere. Valul sufocant de caldura care face aerul irespirabil ne da batai de cap. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o atentionare de cod galben pana vineri seara, la ora 19. 00 pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

Cod galben de furtuni valabil pentru cinci judete din tara

Adminitratia Nationala de meteorologie a emis, duminica, o avertizare Cod galben de furtuna, valabila pana la ora 15. 30, pentru cinci judete din sara.

Valul de caldura persista in sud-est: Cod galben de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat vineri dimineata atentionarea meteorologica emisa joi, 12 judete si municipiul Bucuresti ramanand sub Cod galben de canicula si disconfort termic pana la ora 19,00, transmite Agerpres. Temperaturile maxime vor fi de 35-36 de grade, iar disconfortul termic accentuat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )