Libnet.ro
UNICEF

10:30

INHGA: Cod galben de inundatii in Dobrogea

România Liberă România Liberă,
INHGA: Cod galben de inundatii in Dobrogea

Raurile mici din Dobrogea sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana duminica la ora 6. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe raurile mici din Dobrogea

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe raurile mici din Dobrogea. Atentionarea este valabila pana duminica, la ora 6. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential din ultimele ore si a.

Cod galben de inundatii pentru rauri din Bacau si Covasna

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna. Atentionarea este valabila pana la ora.

Avertizare cod galben de INUNDATII, in Bacau si Covasna, vineri noaptea

Hidrologii avertizeaza ca raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna, sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana la ora 3. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) .

Cod galben de inundatii in Bacau si Covasna

Raurile mici din bazinul Trotusului, judetul Bacau, si cele din bazinul superior al Raului Negru, judetul Covasna, sunt sub atentionare de cod galben de inundatii pana la ora 03:00, informeaza Institutul.

Cod galben de vijelii in Constanta si Tulcea, pana la 21.45

Meteorologii au emis un cod galben de vijelii pentru judetele Constanta si Tulcea, pana la 21. 45, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de furtuna pe litoral si Valea Prahovei

Sud-estul judetului Constanta si zona subcarpatica a judetului Arges, nordul judetului Dambovita si zona de munte a judetului Prahova inclusiv statiunile de pe Valea Prahovei) se afla pentru aproximativ o ora sub cod galben de furtuna, informeaza.

Cod GALBEN de vijelie in patru judete

Meteorologii au emis, sambata, avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale pentru judetele Constanta, Arges, Dambavita si Prahova. Se asteapta si grindina si descarcari electrice, arata ANM.

Cod galben de furtuna pe litoral si Valea Prahovei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis doua atentionari de cod galben de vreme rea, pentru zone din Constanta si din Arges, Dambovita si Prahova. Sud-estul judetului Constanta si zona.

Caldura sufocanta pe malul Borcei. Cod galben de canicula si disconfort termic

Vremea deosebit de calda ramane la putere. Valul sufocant de caldura care face aerul irespirabil ne da batai de cap. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o atentionare de cod galben pana vineri seara, la ora 19. 00 pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

ANM: Cod galben de canicula astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi atentionare de cod galben pentru zilele de 13 si 14 august, precizand ca temperaturile maxime pot atinge chiar 38 de grade.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )