Libnet.ro
UNICEF

17:00

Caldura sufocanta pe malul Borcei. Cod galben de canicula si disconfort termic

Adevărul Adevărul,
Caldura sufocanta pe malul Borcei. Cod galben de canicula si disconfort termic

Vremea deosebit de calda ramane la putere. Valul sufocant de caldura care face aerul irespirabil ne da batai de cap. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o atentionare de cod galben pana vineri seara, la ora 19. 00 pentru mai multe judete, printre care si Calarasi. continuă pe Adevărul

Valul de caldura persista in sud-est: Cod galben de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat vineri dimineata atentionarea meteorologica emisa joi, 12 judete si municipiul Bucuresti ramanand sub Cod galben de canicula si disconfort termic pana la ora 19,00, transmite Agerpres. Temperaturile maxime vor fi de 35-36 de grade, iar disconfortul termic accentuat.

Cod galben de canicula. De diseara vin ploile insotite de grindina si vijelii

Astazi este a doua zi de Cod galben de canicula. Meteorologii avertizeaza ca la orele pranzului se vor atinge din nou si 38 de grade la umbra. Si indicele temperatura-umezeala ITU), extrem de important pentru sanatatea noastra va trece de 80 de unitati. Specialistii spun ca umiditatea din mediul inconjurator are un impact serios asupra organismului nostru, de aceea ITU este cunoscut si sub denumirea de indice de disconfort termic.

Cod galben de canicula in toata tara, valabil astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, incepand cu aceasta dimineata, ora 9. 30, cod galben de canicula si disconfort, valabil in toata tara astazi si maine.

VIDEO Cod galben de canicula in toata tara, pana vineri. Temperaturile vor atinge 38 de grade la umbra

Meteorologii cu emis, miercuri dimineata, o atentionare cu cod galben de canicula pentru toata tara. Potrivit acesteia, miercuri si joi valul de caldura se va intensifica si va fi caniculara in cea mai mare parte a tarii. Disconfortul termic va fi accentuat.

METEO Capitala si 12 judete din tara, sub atentionare de Cod galben de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o atentionare de Cod galben de canicula valabila pana vineri la ora 19. Specialistii au anuntat ca temperaturile vor fi de 35-36 de grade Celsius, iar indicele temperatura-umezeala va atinge si va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cod galben de canicula si disconfort termic, miercuri si joi, in toata tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii. Sunt anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala.

Noi avertizari meteo: Cod galben de canicula pentru sud-estul tarii; cod galben de furtuni in vest

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari joi, de canicula, respectiv de ploi torentiale, prima vizand sud-estul tarii, iar cea de-a doua vestul tarii potrivit hartii).

E cod galben de canicula in toata tara. Temperaturile pot ajunge pana la 38 de grade

E cod galben de canicula in toata tara, iar senzatia de caldura va fi amplificata de valoarea indicelui de disconfort termic. Romania a fiert intr-o zi in care mercurul termometrelor a urcat pana la 38 de.

Cod galben de CANICULA peste intreaga Romanie. Temperaturile ajung la 38 de grade

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii fiind anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade Celsius, informeaza Administratia.

Ne TOPIM la 38 de grade pana joi. Cod galben de CANICULA in intreaga tara. De vineri, vin vijeliile

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii fiind anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade Celsius, informeaza Administratia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )