Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cod Galben de inundatii pentru raurile din sud-vestul tarii

Antena3 Antena3,
Cod Galben de inundatii pentru raurile din sud-vestul tarii

Mai multe rauri din sud-vestul tarii se afla luni, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Bazinele hidrografice. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii, luni, pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii

Mai multe rauri din sud-vestul tarii se afla luni, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, bazinele hidrografice vizate fiind Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna si Jiu, potrivit unei.

Cod galben de INUNDATII pentru mai multe rauri din sud-vest.

Raurile Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna si Jiu se afla, intre orele 03. 00, sub cod galben de inundatii, conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), relateaza Mediafax. Citeste si COD PORTOCALIU de ploi pentru Capitala si opt judete Potrivit INHGA, avertizarea vizeaza cursul superior al Timisului si afluenti ai sai din bazinul superior, cursul superior al Barzavei si afluenti ai sai din bazinul superior, raurile din bazinele hidrografice Caras, Nera, .

Avertizare Cod galben de ploi abundente, incepand de duminica seara, pentru Bucuresti si mai multe judete. Luni intra in vigoare un Cod Portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe atentionari de ploi abundente. Capitala si mai multe judete din jumatatea sudica a tarii se vor afla sub Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabil de duminica seara pana miercurii dimineata. Totodata, luni seara intra in vigoare o atentionare meteo Cod Portocaliu care vizeaza sud-estul tarii, fiind valabila, de asemenea pana miercuri.

AVERTIZARI METEO Cod galben de ploi abundente in mai multe judete din tara. 8 judete si Capitala vizate de codul portocaliu care intra in vigoare de luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi, valabila de duminica, 29 septembrie, pana luni, 30 septembrie. in schimb, pentru intervalul 30 septembrie - 2 octombrie, meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ploi abundente si intensificari de vant pentru unele zone din tara.

Cutremur cu magnitudinea 6,8 in sud-vestul Pakistanului.

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 a avut loc sambata in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane relateaza Mediafax. Acest nou cutremur s-a produs la 14 kilometri adancime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locala 12. 34, ora Romaniei), potrivit Institutului american de geofizica USGS. Nu este vorba despre o replica, ci despre un nou seism, a declarat pentru .

Doua zile ploioase in Prahova. Cod galben de precipitatii si vant puternic

Incepand de luni, de la ora 13. 00 si pana miercuri dimineata, la ora 8. 00, Prahova este sub atentionare meteorologica de cod galben de ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului.

Din aceasta seara Caras-Severinul intra sub avertizarea meteo cod galben

Agentia Nationala de Meteorologie anunta ca din aceasta seara judetul Caras-Severin va intra sub avertizare cod galben de precipitatii.

Cutremur cu magnitudinea 6,8 grade in sud-vestul Pakistanului

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 grade a avut loc sambata in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane, potrivit AFP. Noul cutremur s-a produs la 14 kilometri adancime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locala 12:34 10:34, ora Romaniei), potrivit Institutului american de geofizica USGS.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea 6,8 grade in sud-vestul Pakistanului, cel putin 12 morti

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 grade a avut loc sambata in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane, potrivit AFP. Noul cutremur s-a produs la 14 kilometri adancime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locala 12:34 10:34, ora Romaniei), potrivit Institutului american de geofizica USGS. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata si alti 7 au fost raniti.

Nu doar duminica va fi ploioasa: cod galben de ploi in Banat, valabil pana luni

La Timisoara a plouat in continuu pe parcursul zilei de duminica, iar vremea mohorata va ramane asa inca doua zile. ANMH a emis o avertizare de cod calben pentru Banat, Oltenia si o parte din Muntenia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )