Libnet.ro
UNICEF

16:31

Cod galben de inundatii pe rauri din 7 judete din nord-vestul tarii, pana marti la ora 16,00

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii pe rauri din 7 judete din nord-vestul tarii, pana marti la ora 16,00

Hidrologii au emis, luni seara, o atentionare Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Bihor, Alba si Cluj, valabila pana marti la ora 16,00, transmite. continuă pe Antena3

Avertizare COD GALBEN de inundatii pe rauri din sapte judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara pana marti dupa-amiaza.

Cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete: Avertizarea este valabila de luni seara, de la 19:00 pana marti dupa-amiaza la 16:00

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara, de la ora 19. 00 pana marti.

Cod GALBEN de inundatii in Arges si Dambovita

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii, valabila pana la ora 22. 00, pentru judetele Arges si Dambovita.

Cod galben de inundatii in Arges si Dambovita

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru afluentii mici din bazinele superioare ale Argesului, in amonte de lacul Vidraru, si Dambovitei, in judetele Arges si.

INHGA: Cod galben de inundatii in Arges si Dambovita, pana la ora 22.00

Hidrologii au emis duminica o atentionare de cod galben de inundatii pentru afluentii mici din bazinele superioare ale Argesului, in amonte de lacul Vidraru, si Dambovitei, in judetele Arges si Dambovita.

Cod Galben de ploi in cinci judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de ploi cu descarcari electrice in cinci judete din tara, in aceasta dupa-amiaza. Desi vremea din Bucuresti este innorata, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca momentan nu a fost emis Cod Galben si pentru Capitala.

ANM: Cod galben de furtuna in cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dupa-amiaza atentionari nowcasting de furtuna pentru judetele Dambovita, Prahova, Suceava, Sibiu si Alba. Astfel, potrivit ANM, pana la ora.

COD GALBEN de ploi si vijelii in 27 de judete. Cand expira prognoza

Meteorologii au emis o noua avertizare de Cod Galben de ploi si vijelii in 27 de judete din nordul, centrul si estul tarii, incepand de marti dupa-masa pana miercuri noaptea.

Cod GALBEN de furtuna. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara pentru sambata dupa-amiaza.

Cod galben de furtuni de marti, ora 12.00, pana joi in nordul, centrul si estul tarii

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben pentru nordul, centrul si estul tarii pentru perioada 16 - 18 iunie, informeaza B1 TV. Meteorologii spun ca vor fi intervale cu instabilitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )