Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

B1 B1,
Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

Mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud se afla, pana joi la ora 2. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a. continuă pe B1

Cod galben si pe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud

Mai multe rauri din judetele Maramures si Bistrita-Nasaud se afla, pana joi la ora 02. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), relateaza Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Arad si Bihor

Raurile mici din bazinele hidrografice Crisul Alb, Crisul Negru si Crisul Repede, din judetele Arad si Bihor sunt miercuri, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben de inundatii.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Prahova si Buzau

Raurile mici din bazinele hidrografice Teleajen si Cricovul Sarat, din judetul Prahova, precum si Niscov, Slanic si Calnau, din judetul Buzau, sunt duminica, pana la ora 12. 00, sub avertizare cod portocaliu de inundatii, informeaza Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Arad si Bihor

Raurile mici din bazinele hidrografice Crisul Alb, Crisul Negru si Crisul Repede, din judetele Arad si Bihor sunt miercuri, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben de inundatii. Potrivit avertizarii.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Prahova si Buzau

Se pot produce viituri pe mai multe rauri din Prahova si Buzau, spun meteorologii.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Prahova si Buzau

Raurile mici din bazinele hidrografice Teleajen si Cricovul Sarat, din judetul Prahova, precum si Niscov, Slanic si Calnau, din judetul Buzau, sunt duminica, pana la ora 12. 00, sub avertizare cod portocaliu de inundatii.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Prahova si Buzau

Raurile mici din bazinele hidrografice Teleajen si Cricovul Sarat, din judetul Prahova, precum si Niscov, Slanic si Calnau, din judetul Buzau, sunt duminica, pana la ora 12. 00, sub avertizare cod.

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din 16 judete, pe afluenti ai raurilor Olt, Arges, Ialomita si Siret

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din 16 judete, duminica, pana la ora 24:00. Potrivit avertizarii, inundatii locale se pot produce pe afluentii raului Olt din judetele Covasna,.

COD GALBEN de inundatii pe rauri din 16 judete

Raurile din bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita si Siret, din 16 judete, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti si a viiturilor.

Cod galben de ploi si cod portocaliu de inundatii in mai multe judete si la munte. Se circula cu dificultate pe mai multe rute

Meteorologii au emis duminica dimineata avertizari de tip cod galben de ploi abundente si vijelii, valabile in mai multe judete din Moldova si Muntenia, dar si la munte. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Prahova si Buzau. Se circula cu dificultate pe mai multedrumuri nationale, potrivit Infotrafic. Peste 300 de persoane au fost blocate in doua trenuri, in judetul Caras-Severin, din cauza unei furtuni.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )