Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de inundatii pe rauri din trei judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii pe rauri din trei judete

Mai multe rauri din judetele Cluj, Salaj si Maramures sunt pana luni, la ora 03. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma precipitatiilor, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii pe rauri din doua judete

Mai multe rauri din judetele Harghita si Covasna sunt joi, pana la ora 15. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma precipitatiilor.

Cod galben de inundatii pe rauri din Harghita si Covasna

Hidrologii au emis Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din Harghita si Covasna, acestea fiind sub avertizare pana la ora 15. 00, din cauza precipitatiilor abundente.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri mici din judetele Neamt, Sibiu, Brasov si Mures, valabila pana joi seara, informeaza Mediafax.

Cod galben de vijelie in noua judete

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben pentru intensificari ale vantului si vijelie, incepand de joi ora 06. 00 pana la 9.

Cod galben de inundatii in Cluj, Salaj si Maramures

Mai multe rauri din judetele Cluj, Salaj si Maramures sunt pana luni, la ora 03. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma precipitatiilor. Institutul National de Hidrologie si.

Cod Galben de inundatii in judetul Neamt

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetul Neamt. Avertizarea a fost emisa ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore si a celor prognozate, pe raurile vizate.

Cod galben de inundatii in Harghita si Covasna. Vijelii in sudul tarii, inclusiv Bucuresti

Judetele Harghita si Covasna sunt sub avertizare de cod galben de inundatii joi, ca urmare a precipitatiilor.

ANM: Cod galben de furtuna in Bucuresti si alte sase judete, pana la ora 19.30

O avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru Bucuresti si alte sase judete a fos emisa joi seara de Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, potrivit meteorologilor, pana la ora 19. 30, in.

Cod galben de furtuna in Capitala si sase judete din sudul tarii, pana la 19.30

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi atentionari cod galben de furtuna ce vizeaza municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Buzau, Dambovita, Braila si Giurgiu, avertizarile fiind valabile pana la ora 19.

Cod galben de vijelie in Bucuresti si sudul tarii

Capitala tarii si alte sapte judete din zona sudica se afla sub cod galben de vijelie, descarcari electrice si caderi de grindina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )