Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cod galben de ploi si grindina pentru trei judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ploi si grindina pentru trei judete

O avertizare cod galben de ploi pentru judetele Arges, Giurgiu si Teleorman, a fost emisa, marti seara de meteorologi. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), avertizarea este valabila intre orele 18:05 si 19:30. continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi pentru judetele Arges, Teleorman si Giurgiu

Meteorologii au emis, marti seara, o avertizare cod galben de ploi prenu judetele Arges, Giurgiu si Teleorman, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 18:05.

ANM: Cod galben de vant pe litoral si in Delta Dunarii

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod galben de vant puternic pentru zona de litoral a Marii Negre si Delta Dunarii. Avertizarea este valabila pana la ora 16:30. Potrivit ANM, in zona mentionata.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Raurile din bazinele hidrografice Cerna, Strei si Orastie, din judetul Hunedoara, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, scrie Mediafax. Avertizarea emisa de.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Raurile din bazinele hidrografice Cerna, Strei si Orastie, din judetul Hunedoara, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii.

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Raurile din bazinele hidrografice Cerna, Strei si Orastie, din judetul Hunedoara, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii. Avertizarea emisa de Institutul National de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )