Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cod galben de ploi torentiale si grindina pentru 18 judete.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ploi torentiale si grindina pentru 18 judete.

Meteorologii au emis, marti, cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelie pentru jumatatea de est a Romaniei, inclusv in Capitala. Avertizarea este valabila pana miercuri, la ora 15. Astfel se preconizeaza ca vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei. In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce trecator vor lua aspect de vijelie . continuă pe România Liberă

Prahova, sub cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant

Administratia Nationala de Meteorologie e emis o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant, valabila si in Prahova, pana miercuri, la ora 15.

ANM: Cod galben de furtuna pentru 18 judete

Adminstratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben de furtuna pentru 18 judete ale tarii noastre, inclusiv Capitala, potrivit surselor de presa.

UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi pentru judetul Suceava

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. in Neamt si Bacau aceasta a expirat la ora 18. 20, insa pentru judetul Suceava atentionarea a fost prelungita pana la ora 20.

Cod galben de ploi si vijelii in estul tarii, pana miercuri dupa-amiaza

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torentiala, grindina si intensificari de vant, valabila in intervalul marti, ora 15. 00 - miercuri, ora 15. 00, care vizeaza judetele din estul tarii.

Cod galben de ploi si vijelii in Bucuresti si estul tarii, pana miercuri dupa-amiaza

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torentiala, grindina si intensificari de vant, valabila in intervalul marti, ora 15. 00 - miercuri, ora 15. 00, care vizeaza judetele din estul tarii.

Cod galben de ploi si furtuni in trei judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare - cod galben pentru judetele Bacau, Neamt si Botosani.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din Moldova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. Asta in conditiile in care sudul, vestul si sud-vestul tarii se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, prelungita pana marti.

Cod galben de GRINDINA si PLOI TORENTIALE pentru estul Romaniei. ...

Meteorologii au emis, marti, cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelie pentru jumatatea de est a Romaniei, inclusv in Capitala. Avertizarea este valabila pana miercuri, la ora 15. Astfel se preconizeaza ca vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei. Cele mai afectate vor fi judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati, Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, Calarasi, .

COD GALBEN de ploi si grindina in llfov. Pana la ce ora este valabila avertizarea

Meteorologii au emis o atentionare nowcasting de COD GALBEN de ploi si grindina in sudul tarii, informeaza ANM. Astfel, intre orele 20:00-21:45, in estul judetului Ilfov in zona localitatilor ; Ciolpani,.

Dupa canicula vin furtunile si grindina. Cod galben de vreme rea pentru 17 judete

Calarasiul, alaturi de alte 16 judete din jumatatea de est a tarii si Capitala, intra sub cond galben de furtuna, in intervalul marti, ora 15. 00- miercuri, ora 15. 00, conform unei atentionari emise de Administratia Nationala de MeteorologieANM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )