Libnet.ro
UNICEF

05:30

COD GALBEN de ploi si viscol, valabil de sambata seara pana luni dimineata.

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de ploi si viscol, valabil de sambata seara pana luni dimineata.

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata, cantitati insemnate de precipitatii fiind asteptate in Banat si in Crisana, potrivit Mediafax. Potrivit directorului Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), in Banat s-ar putea inregistra pana la 25 de litri pe metru patrat, iar in Crisana, pana la 15 litri pe metru patrat. Sandu a mai spus . continuă pe România Liberă

Avertizare Cod Galben de ploi, de sambata seara pana luni dimineata

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca sambata dimineata va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata, informeaza Mediafax. Sunt asteptate cantitati insemnate de precipitati in Banat si in Crisana.

Directorul ANM: Va fi emis un cod galben de ploi, de sambata seara pana luni dimineata

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata. Potrivit.

COD GALBEN de viscol si ninsori in Moldova si Oltenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare de cod galben de vant puternic in zona Moldova, valabila pana la ora 15. Potrivit meteorologilor, se vor semnala intensificari de vant,.

Avertizare cod galben de ger si vant valabila pana sambata seara, in toata tara

Meteorologii au prelungit avertizarea de ger si vant pana sambata seara, atentionand ca vor fi temperaturi de la -15 grade in nord-est, centru si sud la - 26 de grade in estul Transilvaniei.

Cod galben de viscol pana la ora 15.00, in Oltenia si Moldova

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de viscol si ninsoare, valabila pentru intervalul 12. 00, care vizeaza judete din Oltenia si din Moldova.

VIDEO Cod galben de viscol pana la ora 15.00, in Oltenia si Moldova

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de viscol si ninsoare, valabila pentru intervalul 12. 00, care vizeaza judete din Oltenia si din Moldova.

Cod galben de ploi, pana luni dimineata. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la Ministerul Administratiei si Internelor MAI), ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de.

Romania, sub cod galben de viscol si zapada. Oprescu a convocat primul Comandament de iarna.

10:55 - O ambulanta care transporta un pacient la spital a ramas inzapezita, miercuri, pe un drum judetean din Vaslui. Potrivit primelor informatii, in zona a fost trimis un utilaj de dezapezire astfel incat ambulanta sa isi poata continua drumul. Citeste si Ambulanta care transporta un pacient, ramasa INZAPEZITA in Vaslui _ _ _ _ 10:30 - Primarul general Sorin Oprescu a cerut, miercuri dimineata, firmelor de deszapezire sa intervina pe toate strazile secundare si arterele de legatura .

Romania, sub cod galben de viscol si zapada. ...

08:36 - Vremea rea anuntata de meterologi inchide zeci de scoli la nivel national. Astfel, preventiv, aproximativ 17. 000 de elevi raman miercuri acasa dupa ce peste 60 de unitati de invatamant din mai multe judete din tara s-au inchis, transmite Digi 24. Citeste si: Romania, sub ZAPADA: Zeci de scoli, INCHISE _ _ _ _ Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat, miercuri dimineata, comandamentul de iarna pentru a discuta toate problemele privind deszapezirea. De asemenea, .

Cod galben de ger, vant puternic si ninsori pentru aceasta perioada si in Croatia

Croatia se afla sub avertizare meteorologica de cod galben de ger, vant puternic, ninsori si polei. Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani ca traficul terestru, maritim si cel aerian au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )