Libnet.ro
UNICEF

19:45

Directorul ANM: Va fi emis un cod galben de ploi, de sambata seara pana luni dimineata

B1 B1,
Directorul ANM: Va fi emis un cod galben de ploi, de sambata seara pana luni dimineata

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata. Potrivit. continuă pe B1

Avertizare Cod Galben de ploi, de sambata seara pana luni dimineata

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca sambata dimineata va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata, informeaza Mediafax. Sunt asteptate cantitati insemnate de precipitati in Banat si in Crisana.

COD GALBEN de ploi si viscol, valabil de sambata seara pana luni dimineata.

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata, cantitati insemnate de precipitatii fiind asteptate in Banat si in Crisana, potrivit Mediafax. Potrivit directorului Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), in Banat s-ar putea inregistra pana la 25 de litri pe metru patrat, iar in Crisana, pana la 15 litri pe metru patrat. Sandu a mai spus .

Cod galben de ploi, pana luni dimineata. Vezi zonele vizate si prognoza meteo

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la Ministerul Administratiei si Internelor MAI), ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de.

ANM: Cod galben din ninsori si vant in Moldova si Oltenia

Meteorologii ANM emis doua atentionari cod galben de ninsori si vant puternic, una valabila zona Moldovei si o alta pentru zona Olteniei. in Suceava, Botosani, Iasi si Vaslui, meteorologii au prezis.

ANM: Cod galben de ninsori si vant in Moldova si Oltenia

UPDATE 13:03 ANM a emis alte doua avertizari cod galben de vant, in Dobrogea si in judetul Teleorman. Avertizarea pentru judetul Teleorman, inclusiv municipiul Alexandria si localitatile Rosiori de.

Avertizare cod galben de ger si vant valabila pana sambata seara, in toata tara

Meteorologii au prelungit avertizarea de ger si vant pana sambata seara, atentionand ca vor fi temperaturi de la -15 grade in nord-est, centru si sud la - 26 de grade in estul Transilvaniei.

COD GALBEN de viscol si ninsori in Moldova si Oltenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare de cod galben de vant puternic in zona Moldova, valabila pana la ora 15. Potrivit meteorologilor, se vor semnala intensificari de vant,.

Cod galben de viscol pana la ora 15.00, in Oltenia si Moldova

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de viscol si ninsoare, valabila pentru intervalul 12. 00, care vizeaza judete din Oltenia si din Moldova.

VIDEO Cod galben de viscol pana la ora 15.00, in Oltenia si Moldova

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de viscol si ninsoare, valabila pentru intervalul 12. 00, care vizeaza judete din Oltenia si din Moldova.

Cod galben de ger, vant puternic si ninsori pentru aceasta perioada si in Croatia

Croatia se afla sub avertizare meteorologica de cod galben de ger, vant puternic, ninsori si polei. Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani ca traficul terestru, maritim si cel aerian au.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )