Libnet.ro
UNICEF

01:06

ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Antena3 Antena3,
ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, intr-o. continuă pe Antena3

UPDATE. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor .

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri .

ANM: COD ROSU de viscol in sase judete din sud-estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sapte judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, .

ANM ar putea emite Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ar putea emite miercuri dupa-amiaza un Cod Rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Judetel vizate sunt Ialomita, Buzau, Tulcea, Constanta, Braila si Galati.

Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte ...

Administratia Nationale de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol in Capitala si alte 14 judete din sud-est si o avertizare de cod galben pentru alte 11 judete din centrul tarii. Avertizarile sunt valabile miercuri, intre orele 06. 00 si 23. In intervalul mentionat, in Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la .

Codul portocaliu de ninsori si viscol, restrans la opt judete din sud-estul tarii. Capitala si alte noua judete, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica seara o noua avertizare de viscol si ninsori, valabila pana luni dimineata, la ora 09. Potrivit noii atentionari, opt judete din sud-estul tarii Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta) sunt in continuare sub cod portocaliu, iar alte noua Iasi, Bacau, Vaslui, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv Bucuresti) raman sub cod galben.

VIDEO ANM: Cod rosu de ninsori si viscol in 6 judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Rosu de ninsoare si viscol pentru 6 judete din tara - Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea - valabila miercuri intre orele 15:00 si 22:00.

ANM emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

Daily Income: COD ROSU la facturile din aceasta iarna

Un cost constant al gigacaloriei ar trebui, teoretic, sa asigure si facturi cu aceleasi valori. Practic, insa, costurile de intretinere in mai mult judete din tara au depasit cu mult asteptarile oamenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )