Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri . continuă pe România Liberă

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sapte judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, .

UPDATE. VIDEO. Cod rosu de viscol in sase judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, informeaza Mediafax. Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, intr-o discutie cu premierul Victor .

VIDEO Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

ANM: Posibil COD ROSU in sase judete din sud-estul Romaniei. Autostrada Soarelui va fi foarte afectata de viscol

Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru anumite zone este foarte mare, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu, intr-o.

Sapte ore de ninsori violente. Meteorologii au emis cod rosu de viscol pentru Baragan

Iarna se dezlantuie! Furia naturii loveste crunt Baraganul. Situatia se inrautateste de la o ora la alta, motiv pentru care Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod rosu de viscol si vant de peste 85 km/h pentru sase judete, printre care si Calarasi.

UPDATE Cod Rosu de viscol in judetul Ialomita. Iarna a inchis drumurile si scolile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de Cod Rosu pentru judetul Ialomita. in intervalul orar 15. 00 va ninge abundent, iar vantul puternic va spulbera zapada.

Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

ANM: COD ROSU de viscol in sase judete din sud-estul Romaniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dupa-amiaza, cod rosu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Constanta si Tulcea, de la ora 15. 00 pana la.

Se pregateste COD ROSU pentru Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca de la ora 15 se va emite COD ROSU pentru judetele Buzau, Vrancea si Braila. Specialistul a explicat ca se vor intruni trei conditii de cod rosu - viscol, ger si caderi de zapada. Codul rosu va fi valabil in aceste zone pana la ora 21, in ziua de azi. Citeste si: Codul portocaliu de ninsoare si viscol a fost restrans, la 13 judete. Zeci de drumuri sunt inchise. Zapada de 40 de centimetri, in Bucuresti Guvernul .

ANM: Cod Rosu de viscol pentru sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod Rosu de viscol pentru judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, valabila astazi intre orele 15:00 si 22:00. --- * Update 15:43 Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis instituirea starii de alerta incepand de miercuri, ora 15,00, si in judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea, avand in vedere avertizarea de cod rosu de viscol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )