Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cod portocaliu de inundatii! Care sunt judetele vizate

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de inundatii! Care sunt judetele vizate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti seara, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru Bazinul hidrografic Bistra aval Voislova, din judetul Caras-Severin,. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pentru judetul Caras-Severin si cod galben pentru judetele Alba, Sibiu, Hunedoara si Arad

Hidrologii au emis, marti seara, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru judetul Caras-Severin, valabil de marti, de la ora 21. 30 si pana miercuri, la ora 3. 00, in aceasta perioada fiind posibile scurgeri importante pe versanti si viituri rapide pe raurile mici din bazinul hidrografic Bistra aval Voislova, existand riscul producerii unor depasiri ale cotelor de inundatie.

Cod portocaliu de inundatii pentru judetul Caras-Severin si cod galben pentru judetele Alba, Sibiu, Hunedoara si Arad

Hidrologii au emis, marti seara, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru judetul Caras-Severin, valabil de marti, de la ora 21. 30 si pana miercuri, la ora 3. 00, in aceasta perioada fiind posibile scurgeri importante pe versanti si viituri rapide pe raurile mici din bazinul hidrografic Bistra - aval Voislova, existand riscul producerii unor depasiri ale cotelor de inundatie.

Fenomene meteo extreme in orele urmatoare. Care sunt zonele vizate

ANM a emis Cod Galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. COD : GALBEN Data emiterii : 23-05-2017 ora 15 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 23-05-2017 ora 16:00 pana la : 23-0.

Sorin Grindeanu: Ajungem sa platim dobanda la banii care sunt tot ai nostri (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca fiecare companie de stat, care inregistreaza profit, va prezenta planul de.

Varsta de pensionare, redusa cu doi ani pentru cei din zonele poluate. Care sunt conditiile din proiectul de lege

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care reduce cu doi ani varsta standard de pensionare in cazul persoanelor care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea.

Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

Autoritatile romane au luat decizia de a spori masurile de securitate la obiectivele diplomatice din Capitala ca urmare a atentatul de la Manchester Arena de luni noapte in care 22 persoane au decedat.

FOTO + VIDEO: Care sunt adevaratele legaturi ale baschetbalistului Enes Kanter cu Fethullah Gulen. Sportivul nu a avut voie sa intre in Romania, sambata

Baschetbalistul de origine turca Enes Kanter, caruia i-a fost interzis accesul in Romania, dupa ce autoritatile turce i-au anulat pasaportul, a intrat in vizorul presedintelui Recep Tayyip Erdogan din 2015, din cauza criticilor pe care le-a lansat la adresa acestuia.

Restrictii rutiere sambata in Capitala pentru Marsul Normalitatii si Marsul Diversitatii. Care sunt zonele inchise circulatiei

In Bucuresti se vor organiza astazi mai multe evenimente, printre care Marsul Diversitatii si Marsul Normalitatii, Brigada Rutiera a Capialei instituind restrictii de circulatie pe durata desfasurarii acestor evenimente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )