Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Hidrologii au emis, astazi, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana pe 6 aprilie, pe fluviul Dunarea atat pe sectorul aval Calafat - Oltenita, cat si pe sectorul Cernavoda - Galati si in Delta Dunarii, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). continuă pe Ziarul Bursa

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare. Avertizarea, valabila pana pe 4 aprilie

Situatia pe Dunare se complica. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a ApelorINHGA) a emis, luni, cod portocaliu de inundatii, valabil pana pe 4 aprilie, ora 16. 00, pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

INHGA, cod portocaliu de inundatii pe Dunare. 2.900 hectare de padure au fost afectate

Cotele apelor Dunarii au ajuns sambata in dreptul Portului Giurgiu la 630 de centimetri, cu zece cen.

10 judete si Capitala sunt sub cod portocaliu de ninsori abundente, ger si viscol

UPDATE - Meteorologii au restrans, vineri dimineata, avertizarea de COD PORTOCALIU de viscol si ninsori abundente la zece judete din Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei plus Capitala. Potrivit Administratiei Na.

Pericol de inundatii pe Dunare. Nivelul fluviului a depasit deja cota de atentie la Galati si Braila, iar viitura continua

Prognoza pentru urmatoarea perioada, pana la 31 martie, este de crestere a nivelului apei cu 8-10 centimetri pe zi. Asta inseamna ca pe marti-miercuri cota de inundatii va fi depasita in ambele orase. O mare parte din cursul Dunarii este sub cod portocaliu.

Judetul Galati a intrat sub cod portocaliu de ninsoare si viscol. Din aceasta seara se trece pe cod galben de vreme rea

Initial, meteorologii plasasera judetul Galati sub cod galben de vreme rea, dar in cursul diminetii de 23 martie au revizuit avertizarea. Codul portocaliu este valabil pana la ora 15,00, dupa care se revine pe cod galben de ninsori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )