Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de ninsori si ploi in mai multe judete din tara. Cod galben de vremea rea in restul tarii

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ninsori si ploi in mai multe judete din tara. Cod galben de vremea rea in restul tarii

Avertizarea de ploi si ninsori intra in vigoare sambata dimineata, ea fiind valabila pana duminica, timp in care judetele din sud si sud-est vor fi afectate de ploi abudente. La munte, ninsoarea va fi viscolita, atrag atentia meteorologii. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant in mai multe judete din tara. Rafalele vor atinge chiar si o suta de kilometri la ora

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru diferite zone din opt judete. Potrivit meteorologilor, in zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Alerta meteo. Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis atentionari cod galben de vant pentru zonele de munte din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Bacau, Neamt si Suceava. in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si.

Dobrogea, sub cod portocaliu de ploi si vant. Sfaturile specialistilor pe timp de furtuna

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu pentru mai multe judete din zona Munteniei, Dobrogei si sudul Moldovei. Avertizarea este valabila in intervalul: sambata, 7 octombrie, incepand cu ora 9. 00, pana duminica, 8 octombrie, ora 15.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

COD PORTOCALIU in Capitala si 18 judete: ploi abundente si vant puternic, iar la munte ninge si va fi viscol

Temperaturile au scazut in toata tara, iar de sambata, de la ora 9. 00, Capitala si 18 judete din jumatatea de sud a tarii au intrat sub cod portocaliu de ploi abundente si vant puternic, pana duminica dupa-amiaza. De asemenea, la munte, in Carpatii.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, avertizare nowcasting de Cod Galben. Meteorologii au emis avertizarea de intensificari ale vantului, cu viteze ce vor.

Vine iarna! Cod portocaliu de ploi si ninsori emis de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari meteo de ploi si ninsori pentru week-end. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolita .

Alerta meteo. Cod portocaliu de ploi in Bucuresti si alte sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari meteo de ploi si ninsori pentru acest sfarsit de saptamana. Cele mai afectate judete sunt cele din sud si sud-est, iar la munte.

Alerta meteo. Cod portocaliu de ploi in Bucuresti si alte 18 judete

Administratia Nationala de Meteorologie o avertizare de cod portocaliu a intrat in vigoaresambata la ora 9. 00 si este valabila pana duminica la ora 15. in judetele Giurgiu,.

Vreme rece in acest weekend: Bucurestiul si alte sapte judete, sub cod portocaliu de ploi. La munte, ninge

In acest weekend, vremea se strica: in Bucuresti, vor fi ploi abundente, in judetele din sud si sud-est si la munte va ninge.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )