Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod rosu de grindina, vijelii si ploi torentiale in judetele Iasi si Bistrita-Nasaud, in urmatoarea ora

Adevărul Adevărul,
Cod rosu de grindina, vijelii si ploi torentiale in judetele Iasi si Bistrita-Nasaud, in urmatoarea ora

Meteorologii au emis, vineri, cod rosu de grindina, vijelii si ploi torentiale, pentru cateva localitati din judetele Iasi si Bistrita-Nasaud, iar ISU a transmis mesaje de avertizare prin sistemul RO-Alert. in urmatoarea ora, cantitatile de apa vor ajunge la 40 de litri pe metru patrat, in contitiile in care deja s-a acumulat foarte multa apa in sol. continuă pe Adevărul

Judetele Iasi si Bistrita-Nasaud, sub cod ROSU de grindina, vijelii si ploi torentiale

Meteorologii au emis, vineri, cod rosu de grindina, vijelii si ploi torentiale, pentru cateva locali.

Cod rosu de grindina si ploi torentiale in mai multe localitati

Meteorologii au emis o avertizare cod rosu pentru mai multe localitati, valabila pana la ora 17.

Prognoza meteo |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit din nou. De data aceasta este valabil in toata tara (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in perioada urmatoare, ne anunta meteorologii. Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale, care trebuia sa i-a sfarsit joi la ora 10:00, a fost prelungit, potrivit unei.

ANM |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit. Furtunile pun stapanire pe intreaga tara (FOTO)

Ploile nu ne parasesc nici in zilele urmatoare, potrivit meteorologilor. Administratiei Nationale de Meteorologie a emis pe 12 iunie o avertizare potrivit careia codul galbel de vijelii, grindina si ploi.

ANM |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit. Acestea sunt judetele vizate (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in zilele care urmeaza. Meteorilogii nu ne aduc vesti bune nici de data aceasta. Codul galben de furtuni si grindina a fost prelungit pana pe 11 iunie, la ora 10:00. Zonele in care vor.

Alerta meteo de vreme severa: Vijelii si ploi torentiale pana joi seara

Vremea face ravagii in urmatoarele zile. Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi puternice, valabila in toata tara pana vineri seara, la ora 23.

ANM: Romania intra in Cod Galben de ploi torentiale, grindina si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de Cod Galben pentru toata tara. Romania va trece prin ploi torentiale, grindina si vijelii pana sambata dimineata.

Cod rosu de ploi torentiale in mai multe localitati din judetul Nemt

Meteorologii au emis o noua avertizare cod rosu de ploi torentiale si grindina de mari dimensiuni, in mai multe localitati din judetul Neamt.

ANM, avertizare de cod Rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru 10 localitati din judetul Bacau. Potrivit meteorologilor, localitatileOnesti, Caiuti, Orbeni, Stefan.

Avertizare nowcasting cod rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru 10 localitati din judetul Bacau. Potrivit meteorologilor, localitatileOnesti, Caiuti, Orbeni, Stefan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )