Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cod rosu de viituri in Prahova pana sambata dimineata. Sunt vizate raurile Prahova si Cricovul Sarat

Adevărul Adevărul,
Cod rosu de viituri in Prahova pana sambata dimineata. Sunt vizate raurile Prahova si Cricovul Sarat

ANM avertizeaza ca in afara codului portocaliu de ploaie, judetul Prahova se va confrunta pana maine cu doua coduri hidro pe raul Prahova si Cricovul Sarat. Astfel, a fost instaurat un COD ROSU pana maine la ora 10. 00 pe Cricovul Sarat. Vor fi importante scurgeri pe versanti, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundatii. continuă pe Adevărul

Ploi, vijelii si grindina in toata tara, incepand de astazi si pana sambata / 29 de judete sunt sub cod galben pana joi dimineata

Meteorologii anunta ca de astazi si pana sambata dimineata in toata tara vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. incepand de la ora 13. 00 si pana joi la ora 6. 00, 29 de judete se vor afla sub cod galben de grindina, vijelii si averse torentiale.

Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania.

UPDATE Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania. 32 MAI: Recomandam cetatenilor din zonele vizate de codurile galben si portocaliu sa evite deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice.

Cod rosu de furtuni in Ialomita: meteorologii anunta ploi si vant cu aspect tornadic

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod rosu de averse si vant cu aspect tornadic pentru judetul Ialomita. Avertizarea este valabila pana la ora 20.

Cod ROSU de vijelie in Dolj

Meteorologii au emis marti seara un nou Cod rosu de furtuna valabil pana la ora 19:20 in mai multe localitati din judetul Dolj. Astfel, in Bistret, Barca, Cerat, Afumati, Goicea, Giurgita,.

Se va da vineri cod rosu in Romania, inclusiv in Bucuresti? La ce fenomene extreme sa ne asteptam si unde pot aparea tornade (FOTO)

Se anunta un weekend cu ploi puternice si furtuni! O prognoza neoficiala pune Bucurestiul si alte 6 judete din sudul tarii sub cod rosu de fenomene meteo severe pentru vineri. De asemenea, sunt pronosticate fe.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara / 37 de judete, sub cod galben pana luni dimineata

Meteorologii au emis joi o noua atentionare meteo de instabilitate atmosferica, anuntand ca pana luni vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, in aproape toata tara. De asemenea, de la ora 12. 00 si pana luni dimineata, 37 de judete se vor afla sub cod galben de grindina, vijelii si averse torentiale.

Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

ANM a anuntat cod rosu de furtuna intr-un judet al tarii. Valabil de la :28-05-2019 ora 15:20pana la :28-05-2019 ora 16:00 In zona :Judetul Salaj: Zalau, Jibou, Hereclean, .

Vremea rea se dezlantuie in tara: Cod rosu de vant cu aspect tornadic in Ialomita si Calarasi. Circulatia feroviara intre Valea Calugareasca si Ploiesti, oprita din cauza inundatiilor (VIDEO)

Fenomenele meteo extreme continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri seara o atentionare imediata cod rosu de grindina de mari dimensiuni si vant cu.

ALERTA METEO: COD ROSU de grindina de dimensiuni mari in Romania. Vezi zonele vizate

ANM a emis cod rosu de grindina de dimensiuni medii si posibil mari in unele zone din judetul Maramures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )