Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

Antena3 Antena3,
Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

ANM a anuntat cod rosu de furtuna intr-un judet al tarii. Valabil de la :28-05-2019 ora 15:20pana la :28-05-2019 ora 16:00 In zona :Judetul Salaj: Zalau, Jibou, Hereclean, . continuă pe Antena3

COD ROSU DE TORNADA iN ROMANIA! Anuntul de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Premierul in Romania! Meteorologii au emis cod rosu de tornada in judetul Salaj. Avertizarea este valabila marti, de la ora15:20laora 16:00, poatrivit unui comunicat ANM. Localitatile.

Cod portocaliu de furtuna si grindina in mai multe judete

Meteorologii au emis sambata mai multe avertizari de tip cod portocaliu de ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari puternice ale vantului, vijelie si grindina pentru localitati din judetele Vaslui, Galati si Vrancea.

Cod ROSU de vijelie in Dolj

Meteorologii au emis marti seara un nou Cod rosu de furtuna valabil pana la ora 19:20 in mai multe localitati din judetul Dolj. Astfel, in Bistret, Barca, Cerat, Afumati, Goicea, Giurgita,.

ALERTA METEO: COD ROSU de grindina de dimensiuni mari in Romania. Vezi zonele vizate

ANM a emis cod rosu de grindina de dimensiuni medii si posibil mari in unele zone din judetul Maramures.

Ploile de vineri au facut prapad in mai multe localitati

Ploile de vineri, 24 mai, au facut prapad in mai multe localitati din tara. Aversele au spalat portiuni intregi de drum, au afectat hectare de culturi agricole. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in localitatea Untesti din raionul Ungheni au fost smulse foi de ardezii de pe acoperisul mai multor case, iar in satul Radenii Vechi precipitatiile au distrus o portiune din drumul local.

Membru PLUS: intr-o comuna din Calarasiau votat cu 324% mai multe persoane pe listele speciale decat pe cele permanente

Andrei Mita, membru PLUS, a scos duminica in evidenta ca exista unele zone din tara in care s-au exprimat mai multe voturi pe listele speciale fata de cele permanente si ca exista potential de frauda electorala.

VIDEO Cum explica tatal primarului Constantei faptul ca sotia sa incerca sa bage mai multe buletine de vot in urne. Ea nu vede, e batrana, pensionara

Vasile Fagadau, tatal primarului Constantei, a oferit primele explicatii despre incidentul de la sectia de votare unde sotia sa a fost prinsa in timp ce incerca sa introduca in urne mai multe buletine de vot.

Ciolos trage un semnal de alarma cu privire la corectitudinea alegerilor: Delegatii USR-PLUS nu au fost primiti la sedinte in mai multe sectii de votare

Dacian Ciolos sustine ca delegatii USR-PLUS nu au fost primiti la sedintele pregatitoare din mai multe sectii de votare si avertizeaza ca acesta este un prim semnal de alarma in privinta corectitudinii votului de duminica.

FOTO VIDEO Furtuna teribila abatuta asupra judetului Salaj. Cetatenii au primit avertizare de cod rosu si vant puternic cu aspect tornadic

Cetatenii din Salaj au primit mesaj de vreme severa prin intermediul Sistemului Ro-Alert, in cursul zilei de marti, 28 mai. Mesajul a anuntat caderi de grindina de dimensiuni medii si mari, vijelie puternica si descarcari electrice.

Avertizare meteo: ploi torentiale si vijelii, marti si miercuri, la limita dintre Moldova si Muntenia. Pana la 1 iunie vor fi mai multe episoade de vreme rea

Zona Galati-Braila este vizata de un cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina. Avertizarea meteo incepe la ora 14,00 a zilei de marti si se incheie miercuri, la ora 2,00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )