Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2020. Ce amenda primesti pentru ca mergi cu masina murdara

Desi foarte multi soferi o fac, putini dintre ei stiu ca circularea pe drumurile publice cu masia murdara atrage o amenda substantiala. Ce amenda primesti pentru ca mergi cu masina murdara, vezi in randurile de mai jos. Se dau amenzi soferilor care circula cu masina mudara. Sanctiunea sare de 200 de lei Soferii pot fi .

Cangurasul matematician: un joc pentru toti copiii din invatamantul primar

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie Asociatia IDEE) are placerea sa va anunte ca pe.

Cod Rutier 2021. Atentie, soferi! Amenzi de la 580 de lei pentru aceasta greseala. S-a schimbat legea

Atentie, soferi, intrucat de dau amenzi substantiale pentru o greseala pe care multi o considera banala. Soferii care sunt prinsi in trafic cu tobele modificate la masina risca amenzi de 580 de lei, la fle si conducatorii de motociclete. Motocicletele sau masinile cu tobe modificate depasesc nivelul legal al decibelilor. Cod Rutier. Cat este amenda .

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. UE vrea sa se intample asta cu locuinta ta incalzita

Comisia Europeana a anuntat ca va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale. Valul de renovari. Comisia Europeana va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale Initiativa Valul de renovari a Comisiei Europene reprezinta o oportunitate istorica pentru a transforma stocul actual de cladiri vechi si cu pierderi mari intr-unul mai .

Anunt pentru toti romanii de la bloc, incepand de luni. Arafat: Politia iti da amenda daca faci asta

Raed Arafat vine cu precizari despre noile masuri care urmeaza sa fie adoptate incepand de luni, 9 noiembrie. Amenzile vor curge pe banda rulanta, daca romanii nu se vor conforma. Ce trebuie sa stii pentru perioada urmatoare? Raed Arafat, precizari despre noile restrictii: Termeni si conditii Secretarul de stat a sustinut ca din acest moment .

Anuntul ferm al Ministrului Educatiei. Toti elevii din Romania sunt vizati. Ce nu se mai face

Ministrul Educatiei a facut anuntul ferm de care sunt vizati toti elevii din Romania. Monica Anisie a anuntat ca nu se mai dau teze. Ministrul Educatiei a informat ca, din cauza epidemiei de COVID-19, care a impus sustinerea cursurilor exclusiv online, nu se vor mai da teze in acest an scolar. Monica Anisie, ministrul Educatiei, .

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

Seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena a fost demis. Sunt tot mai multe dovezi ca atacul de luni putea fi evitat

Erich Zwettler, seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena, a fost demis deoarece anchetele efectuate dupa atacul terorist de zilele trecute au aratat ca institutia pe care o conducea avea.

VIDEO. Reguli pentru campania electorala din pandemie

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din acest an incepe astazi si se va incheia pe dat.

Veste extraordinara pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la pompa, soferi

Pe final de an, pretul petrolului fluctueaza, motiv pentru care sunt influentate si tarifele la pompa, la benzina si motorina. Cererea pentru titei e scazuta la nivel mondial si,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )