Libnet.ro
UNICEF

05:30

Codrin Stefanescu, mesaj de ziua lui Dragnea: Foarte multi romani se gandesc mereu la tine

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu, mesaj de ziua lui Dragnea: Foarte multi romani se gandesc mereu la tine

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, i-a transmis un mesaj de imbarbatare lui Liviu Dragnea, care azi implineste 58 de ani. continuă pe Adevărul

Relatia nestiuta dintre Lavinia Parva si Andreea Mantea. Este vorba de foarte multi bani la mijloc

Amandoua mamici, amandoua celebre, iubesc produsele de ingrijire, dar si hainele frumoase. Lavinia Parva si Andreea Mantea si-au unit fortele pentru un proiect care le va surade fanilor. Divele vand haine pe Internet si fac reclama impreuna noilor obiecte vestimentare pe care le propun publicului. Lavinia Parva si Andreea Mantea, unite de pasiunea pentru haine.

CIOLACU: E posibil ca foarte multi membri ai PNL sa fi votat cu Florin Iordache, ca pe urma sa faca scandal

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca probabil foarte multi dintre parlamentarii PNL au votat pentru Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ pentru ca apoi sa faca scandal referitor la persoana propusa de PSD la aceasta institutie, conform Agerpres.

Mihai Margineanu sare in apararea lui Dan Bittman: Sunt foarte multi prosti si prea putini destepti in aceasta lume normala

Artistul Mihai Margineanu ii ia apararea lui Dan Bittman, dupa declaratiile controversate pe care artistul le-a facut in urma cu o saptamana. Interpretul este de parere ca sunt multi prosti si prea pu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )