Libnet.ro
UNICEF

05:45

Codruta Kovesi: Nu stiu de ce a demisionat MRU

Antena3 Antena3,
Codruta Kovesi: Nu stiu de ce a demisionat MRU

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, luni, ca nu cunoaste motivele demisiei lui Mihai-Razvan Ungureanu din functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE). Nu stiu de. continuă pe Antena3

Kovesi: Nu stiu de ce a demisionat MRU. DNA nu este in conflict cu SIE (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni ca nu stie de ce a demisionat directorul SIE,Mihai Razvan Ungureanu, precizand ca intre cele doua institutii nu a existat un.

Laura Codruta Kovesi: Se angajeaza firme pentru intimidarea procurorilor DNA (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a declarat luni seara ca mai nou sunt angajate firme pentru intimidarea sa si a procurorilor DNA. Cat priveste lovitura primita de DNA in cazul primarului Cr.

Laura Codruta Kovesi, la TVR: Mai nou se angajeaza companii private straine sa vina sa intimideze si sa hartuiasca procurori in Romania

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca nu stie de ce a demisionat Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE. Kovesi a facut, luni seara, mai multe declaratii privind dosarele blocate prin votul Parlamentului si cazul Gabriel Oprea.

Laura Codruta Kovesi: Asteptam ca demisia lui Gabriel Oprea sa fie citita in plen, sa fie publicata asa cum scrie in lege si putem vorbi despre efectele ei numai din momentul publicarii (VIDEO)

Demisia lui Gabriel Oprea a fost comentata si de procurul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Invitata intr-o emisiune tv, aceasta a afirmat ca va astepta ca demisia fostului ministru sa devina oficiala.

Laura Codruta Kovesi: Mai nou vad ca se angajeaza firme private, platite cu bani multi, sa intimideze procurorii DNA. E o abordare noua pentru Romania

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni seara, la TVR 1, ca a observat in ultima perioada o noua abordare in incercarea de intimidare a procurorilor Directiei Anticoruptie, prin angajarea de companii private platite cu bani multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )