Libnet.ro
UNICEF

11:01

Codul galben de inundatii a fost prelungit pana sambata dimineata pentru mai multe rauri din tara

B1 B1,
Codul galben de inundatii a fost prelungit pana sambata dimineata pentru mai multe rauri din tara

Meteorologii au prelungit codul galben de inundatii pana sambata dimineata, se arata intr-un comunicat al Administratiei Nationale Apele Romane. Astfel, codul galben de inundatii a fost prelungit. continuă pe B1

Codul galben de furtuna a fost prelungit pana miercuri la ora 23.00

Meteorologii anunta prelungirea codului galben de furtuna, emis luni pentru cea mai mare parte a tarii, pana miercuri, la ora 23. Avertizarea vizeaza zonele din vest si sud-est, respectiv judetele Satu Mare, .

ANM: CODUL GALBEN de vijelii, prelungit pana joi seara pentru 30 de judete.

Meteorologii au decis, miercuri, prelungirea avertizarii de cod galben emisa marti. Vijeliile si ploile puternice vor continua pana joi seara. Din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in cea mai mare parte a Moldovei, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, precum si in sudul si estul Transilvaniei, potrivit ANM. In aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, descarcari electrice, .

ANM: Codul galben de vijelii, prelungit pana joi seara pentru 30 de judete din Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, dar si sud-estul Transilvaniei

Meteorologii au decis, miercuri, prelungirea avertizarii cod galben emisa marti, vijeliile si ploile puternice urmand sa continue pana joi seara. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi s.

Codul galben de inundatii pentru judetele Satu Mare, Constanta si Tulcea a fost prelungit

Codul galben de inundatii a fost prelungit pana sambata, la ora 9. 00, pe raul Crasna, in judetul Satu Mare, si pe raurile din Dobrogea, in judetele Constanta si Tulcea, informeaza Mediafax. Avertizarea.

Codul galben de inundatii, PRELUNGIT. Vezi zonele afectate.

Codul galben de inundatii a fost prelungit pana sambata, la ora 9. 00, pe raul Crasna, in judetul Satu Mare, si pe raurile din Dobrogea, in judetele Constanta si Tulcea, scrie Mediafax. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), se vor mentine nivelurile peste cotele de atentie prin propagare pe cursul inferior al Crasnei si scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din Dobrogea. Astfel, pentru raul .

Codul Galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant a fost prelungit pana miercuri, la ora 23,00

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit Codul Galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant pana miercuri, 12 iunie, ora 23, valabil pentru toata tara, cu exceptia a cinci judete din vesti si doua din est.

VIDEO Codul Galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant a fost prelungit pana miercuri, la ora 23,00

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit Codul Galben de ploi torentiale, grindina si intensificari de vant pana miercuri, 12 iunie, ora 23, valabil pentru toata tara, cu exceptia a cinci judete din vesti si doua din est.

Codul galben de precipitatii torentiale, prelungit in Maramures!

Institutia Prefectului a primit de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord o actualizare a avertizarii meteorologica cod galben de ploi torentiale, grindina si vijelii, valabila pana deseara la ora 23. in adresa se mentioneaza ca vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata.

Relu Fenechiu: Circulatia pe podul Calafat-Vidin va fi deschisa sambata dimineata; trecere libera pana pe 1 iulie

Circulatia pe podul Calafat-Vidin va fi deschisa sambata dimineata si exista posibilitatea ca trecerea sa fie libera, fara taxe, pana pe 1 iulie, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, la inaugurarea obiectivului.

Aglomeratie la sectiile de vot din Iran: Scrutinul prezidential a fost prelungit cu trei ore

Aglomeratia de la sectiile de votare a determinat ministerul iranian de Interne sa prelungeasca programul scrutinului prezidential. La ordinul ministrului, operatiunile de vot au fost prelungite pana la ora 21.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )