Libnet.ro
UNICEF

22:45

Codul Penal al Tranzitaniei sau despre supra-imunitatea persoanelor cu ochi albastri

Hotnews Hotnews,
 Codul Penal al Tranzitaniei sau despre supra-imunitatea persoanelor cu ochi albastri

Sa facem un exercitiu de imaginatie. Presupunem urmatoarea situatie ipotetica. In tara numita Tranzitania avem, ca in orice tara, un Cod Penal, al carui articol 1 reglementeaza si pedepseste infractiunea numita furt, pe care o defineste astfel: acea fapta savarsita de un cetatean care are ca rezultat deposedarea altei persoane de bunuri care i se cuvin de drept. Tot in Codul Penal exista articolul 2, aliniatul 1, care descrie ce inseamna cetatean : orice persoana trecuta de 16 ani. Mai exista si aliniatul 2 al articolului 2, care zice asa: exceptie de la aliniatul 1 fac toti cetatenii de peste 16 ani care au ochi albastri. Desigur, in Tranzitania e si o lege speciala a persoanelor cu ochi albastri care prevede ca acestea trebuie sa declare anual pe proprie raspundere ce infractiuni au comis in anul curent: violuri, furturi, calomnii, etc. continuă pe Hotnews

Basescu, despre propunerea lui Antonescu de rediscutare a modificarilor la Codul Penal: Slava Domnului! Astia sunt ca hotul prins la furat

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, referindu-se la anuntul lui Crin Antonescu ca va solicita rediscutarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal, ca incep sa se trezeasca si sunt ca .

Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice citat de Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, marti, .

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia Juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

OSCE cere autoritatilor romane sa nu reintroduca insulta si calomnia in Codul penal

Reprezentantul OSCE pentru libertatea media, Dunja Mijatovic, si-a exprimat, joi, dezamagirea fata de amendamentatele adoptate recent prin care insulta si calomnia sunt reincriminate in Codul Penal si cere.

Ponta ataca Ambasada SUA, dupa reactia ei la Codul penal: Din cate stiu eu, Chevron investeste in Romania sau poate sa plece, daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a spus, joi, referitor la modificarile de la Codul Penal, ca nu crede ca vreo ambasada europeana contesta dreptul Parlamentului de a legifera, deoarece si in tara lor se intampla la.

PDL a atacat Codul Penal la Curtea Constitutionala. O alta sesizare, inaintata de iCCJ

UPDATE 16:04 inaltaCurte de Casatie si Justitie a atacat Codul penal la CCR, sesizarea urmand sa fie discutata pe 15 ianuarie. PartidulDemocrat Liberal a atacat, joi, CodulPenal votat marti, la.

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei cer explicatii alesilor pe Codul Penal, in Parlament

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal.

Germania, Olanda si Franta cer explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte. Vineri ne intalnim cu SUA

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )