Libnet.ro
UNICEF

18:45

Coincidenta dramatica prin care au trecut sotiile presedintilor. Carmen Iohannis si Maria Basescu si-au pierdut mamele chiar in timpul mandatului (FOTO)

B1 B1,
Coincidenta dramatica prin care au trecut sotiile presedintilor. Carmen Iohannis si Maria Basescu si-au pierdut mamele chiar in timpul mandatului (FOTO)

Carmen Iohannis a trecut prin momente foarte triste marti intrucat si-a ingropat mama, decedata la varsta de 82 de ani. Ceremonia funerara, la care au luat parte aproximativ 150 de. continuă pe B1

Daca n-au paine, sa manance cozonaci: Ministerul Educatiei testeaza un proiect prin care elevii ar urma sa primeasca un pachet alimentar sau o masa calda, in conditiile in care programul Laptele si cornul este aproape de inchidere

Ministerul Educatiei testeaza un nou proiect prin care elevii ar urma sa primeasca un pachet alimentar sau o masa calda, in unitatile de invatamant. Asta in conditiile in care pr.

Sebastian Ghita a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu Codruta Kovesi despre cazul plagiatului: Cucuveaua mov era adresa pe care se presupune ca o folosea sefa DNA (FOTO)

Deputatul Sebastian Ghita aduce noi dovezi in autodenuntul pe care l-a facut in cazul plagiatului procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. El a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu.

Dragnea a depus la Senat proiectul de lege prin care sunt eliminate peste 100 de taxe, inclusiv taxa Radio-TV; initiativa se va dezbate in procedura de urgenta: Sistemul public a tot inventat taxe mici sau mari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus luni, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017. intre taxele care ar urma sa fie eliminate se afla timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comertului, taxe consulare si de cetatenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Nationala de Pensii, noteaza Agerpres.

Metoda ciudata prin care sa elimini pietrele de la rinichi

Poate parea ciudat insa exista studii preliminare care sugereaza ca o tura de roller coaster te poate ajuta sa elimini pietrele de la rinichi. Eliminarea pietrelor de la rinichi este un procedeu foarte dureros si poate.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )