Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sebastian Ghita a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu Codruta Kovesi despre cazul plagiatului: Cucuveaua mov era adresa pe care se presupune ca o folosea sefa DNA (FOTO)

B1 B1,
Sebastian Ghita a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu Codruta Kovesi despre cazul plagiatului: Cucuveaua mov era adresa pe care se presupune ca o folosea sefa DNA (FOTO)

Deputatul Sebastian Ghita aduce noi dovezi in autodenuntul pe care l-a facut in cazul plagiatului procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. El a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu. continuă pe B1

Avocatul Gheorghita Mateut, despre declaratiile lui Sebastian Ghita in scandalul Kovesi-plagiat: E nebun. il dau in judecata

Avocatul Gheorghita Mateut a declarat, pentru EVZ. ro, ca nu s-a intalnit niciodata cu Sebastian Ghita la Cluj. Precizarea vine in contextul autodenuntului pe care l-a depus Ghita.

Curtea Suprema retrimite la DNA dosarul in care sunt acuzati Sebastian Ghita si fostii procurori sefi Tudose si Mihaila

Instanta suprema a decis sa retrimita la Directia Nationala Anticoruptie dosarul in care sunt acuzati deputatul Sebastian Ghita, fostii sefi ai Parchetului Curtii de Apel Ploiesti Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, fostul sef al Inspectoratului de Politie Prahova Viorel Dosaru si fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie Prahova Constantin Ispas.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar, dar poate pleca din tara

Deputatul Sebastian Ghita ramane in continuare sub control judiciar pe cautiune in dosarul in care a fost trimis in judecata de DNA Ploiesti alaturi de fosti sefi din politie si.

O noua zi libera pentru romani! Iohannis a promulgat legea prin care 24 ianuarie a fost declarata zi libera nelucratoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, devine zi libera nelucratoare. Camera Deputatilor a adoptat initiativa la inceputul.

Procurorii au declansat o ancheta asupra studiului prin care Ministerul Mediului cerea impuscarea a peste 1600 de animale salbatice

Procurorii de la Brasov au inceput o ancheta in rem asupra proiectului legislativ elaborat de Ministerul Mediului, prin care aceasta institutie urma sa aprobe, prin derogare, impuscarea a peste 1600 de animale salbatice.

Ce sa fac pentru el de banii astia? Sa-i tund gazonul din curte cata vreme e la parnaie?. CTP reactioneaza dupa ce Sebastian Ghita l-a acuzat ca a primit spaga de la S.O.Vantu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reactioneaza in urma declaratiilor facute de Sebastian Ghitaa la dresa sa. Ghita l-a acuzat in urma cu ceva timp pe CTP ca a luat bani de la Sorin Ovidiu.

CTP ii da replica lui Sebastian Ghita, dupa ce a fost acuzat ca primea bani de la Vantu

Acuzat de Sebastian Ghitaca jurnalistul primea 5. 000 de euro lunar la negru din partea lui Sorin Ovidiu Vantu, jurnalistul Cristian Tudor Popescusustine ca avem de a facecu un scenariu de.

Duma de Stat a ratificat acordul prin care Rusia poate stationa permanent trupe in Siria

Acordul pentru stationarea pe termen nelimitat a avioanelor de lupta si militarilor rusi in Siria, prezentat de presedintele Vladimir Putin, a fost ratificat, vineri, de Duma de Stat camera inferioara a Parlamentului de la Moscova).

Metoda ciudata prin care sa elimini pietrele de la rinichi

Poate parea ciudat insa exista studii preliminare care sugereaza ca o tura de roller coaster te poate ajuta sa elimini pietrele de la rinichi. Eliminarea pietrelor de la rinichi este un procedeu foarte dureros si poate.

Ion Cristoiu: Noi date vin sa confirme mis-masul la nivel inalt din 2012 prin care Codruta Kovesi a fost albita de un organism PSD-izat

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre scandalul in care se regaseste sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Acesta spune ca verdictul dat lui.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )