Libnet.ro
UNICEF

23:00

Colaps financiar in Romania. Cate restaurante nu se vor mai redeschide niciodata

Playtech Playtech,
Colaps financiar in Romania. Cate restaurante nu se vor mai redeschide niciodata

Pandemia de coronavirus a inchis restaurantele de la noi din tara, pe perioada starilor de urgenta si de alerta. Iar unele dintre ele nu indeplinesc inca normele corespunzatoare, pentru a-si putea incepe activitatea. Care sunt restaurantele ce nu se vor mai redeschide deloc? Colaps financiar in Romania. Cate restaurante nu se vor mai redeschide niciodata . continuă pe Playtech

RAR: Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. De cand ar putea intra in vigoare decizia

Potrivit RAR, masinile cu volanul pe partea dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania incepand cu data de 1 ianuarie 2021, daca perioada de tranzitie dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana nu va.

Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. Decizie definitiva

Posesorii auto primesc o veste rea din partea Registrului Auto Roman RAR)! Aceste masini nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania. De cand intra in vigoare legea?! Lovitura pentru posesorii de masini cu volan pe partea dreapta Registrului Auto Roman tocmai a facut anuntul! Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al .

Masinile cu volan pe dreapta provenite din Marea Britanie nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Vehiculele cu volan pe dreapta provenite din Regatul Unit al Marii Britanii nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, cu exceptia situatiei in care perioada de tranzitie dintre UK si Uniunea Europeana UE), in contextul Brexit, nu va fi prelungita, se arata intr-un comunicat de presa al Registrului Auto Roman RAR).

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Toti soferii romani trebuie sa stie asta! Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

Vin noi reglementari pentru soferii romani. Registrul Auto Roman pune in vedere ca incepand cu 1 ianuarie 2021, dar numai daca perioada de tranzitie dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana nu va fi prelungita, omologarea de tip emisa de Regatul Unit nu va mai fi valabila in Romania.

Nelu Tataru, vizita in focarul de la Galati, unde 83 de cadre medicale sunt infectate: Astazi vor fi mai putine cazuri, pentru ca in weekend s-au facut mai putine teste

Romania va avea astazi mai putine noi cazuri de coronavirus decat zilele trecute, dar asta pentru ca in weekend s-au facut mai putine teste, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, aflat in vizita la Galati, unul dintre cele mai mari focare din tara, in acest moment. Potrivit ministrului Sanatatii, 83 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Galati sunt infectate cu coronavirus. Spitalul preia si pacienti non-COVID, dar numai urgente, iar sectiile de Chirurgie si Cardiologie au fost inchise. Spitalul Judetean din Galati este cel mai mare din sud-estul tarii.

Medic: Psihoza in Romania s-a concentrat mai mult pe internare decat pe Covid

Fost manager al Spitalului Municipal Campulung Muscel pe perioada starii de urgenta si unul dintre cei mai apreciati stomatologi din Arges, doctorul Andrei Aron a scris o postare dura pe Facebook legat de psihoza privind COVID-19, postare devenita virala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )